(VIDEO) BRUTALNI INTERVJU ANĐE MARIĆ I SINA: ‘Samo slušaju cajke i piju alkohol cijeli dan i to je to, niš’ drugo’

Foto: Instagram

Spisateljica, glazbenica i blogerica, 44-godišnja Anđa Marić, ponosna je majka tinejdžera Gašpara, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Primožem Dolničarom. Anđa je poprilično aktivna na YouTubeu, gdje ima vlastiti kanal. U najnovijem videu, kojeg je nazvala “O životu iz njegove perspektive”, intervjuirala je upravo sina, a ispitala ga je svašta.

Za početak ga je pitala kako mu je biti njezin sin. “Pa, ok”, rekao je kratko Gašpar, a Anđa ga je kroz smijeh pitala je li mu jako uništila život. “A lagano”, nasmijao se tinejdžer te priznao kako na mami ipak ne bi ništa mijenjao.

“Sad ti se javno ispričavam što smo se svađali s tvojim tatom šest godina”, rekla je iskreno Anđa, a Gašpar joj je zahvalio. “Ja mislim da se to trebalo desiti u mom životu zato što sam puno naučio i tako sam postao bolji čovjek”, rekao je, a Anđa se nadovezala.

“A oprosti, nisam htjela da na taj način budeš čovjek”, priznala je. “Gle, svako ima svoje traume u životu, to je skroz normalno i zašto bi netko to skrivao. Svatko ima neki težak dio života. To me naučilo da trebam biti spreman, da trebam biti bolji čovjek. To ne treba značiti da ću ja postati loš. Doći će još puno loših trenutaka, ali sve to te pretvori u boljeg čovjeka, ili lošijeg, zato se treba paziti, naravno. Sve ovisi o vama”, rekao je Gašpar, a ponosna mama ga je pohvalila da super razmišlja. Pitala ga je i može li u svome srcu naći snage da oprosti njoj i ocu.

“Ja sam vama već oprostio i nikad nisam bio ljut na vas ni ništa. To je dio života. Znam da ste dobri roditelji. Ima puno, puno, puno gorih roditelja koji dan danas uništavaju djecu”, odgovorio je Gašpar.

Dotaknuli su se, između ostaloga, i teme depresije i droge među vršnjacima. “Toga ima i previše. Vidim da ovaj svijet propada i to je meni strašno. Ovo je užas što se dešava. Ljudi nisu tužni nego ne znaju tko su. Dobro, ni ja ne znam tko sam, nisam još sebe upoznao, ali to je ok. Ja sam još mlad”, rekao je te dodao kako njegovi vršnjaci ne znaju ništa o svijetu.

“Samo slušaju cajke i piju alkohol cijeli dan i to je to, niš’ drugo, o ničem ne pričaju”, smatra mladi Gašpar. A zašto je krenuo meditirati s 15, što još kaže o svojim vršnjacima, odgoju djece, ali i sebi – doznajte u videu u nastavku teksta.


Komentari