(VIDEO) ‘BIO SAM NAJDEBLJI U KVARTU’ Ribafish u novoj epizodi Perilice otkrio nepoznate detalje iz svog života i kako je dobio čuveni nadimak

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

“Perilica”, zabavni talk-show u kojem voditeljica Marijana Perinić “pere” poznate face po gradovima u kojima žive ili su rođeni, svakog se petka emitira u sklopu emisije “Jutrogram” na Z1 televiziji, uz medijsku podršku portala Dnevno.hr Zagreb.info! Projekt nastaje u produkciji medijske grupacije Motus media.

Nakon avanture s Davidom Skokom u Puli, na red dolazi jedinstveni koloplet teških pitanja i nepredvidivih situacija u kojima glavnu ulogu ima, kako ga Marijana zove, “bloger, voditelj, novinar, pivopija, pola čovjek, pola riba – Ribafish!”.

“Ljudi koji jedu ćevape bez luka su…”, upitala je Marijana gosta u sasvim posebnoj poziciji za vruća pitanja, a on je spremno odgovorio: “Amateri!”.

S obzirom na to da je učitelj geografije, član Mense te ljubitelj hrane i putovanja, tema za razgovor imaju napretek, a jedan od detalja koji je Marijana “izvukla” iz popularnog blogera jest i ono iskonsko – kako je, gdje i zašto nastao nadimak Ribafish.

“Bio sam najdeblji u kvartu i baka mi je poklonila zlatni lančić s ribicom. Kako sam taj dan išao nogomet i obranio sve živo, onda su rekli ‘vidi onaj mali s ribicom sve brani’ i onda sam postao Ribica, više nisam bio ni debeli ni svinja”, iskreno je ispričao u novoj epizodi koju možete pogledati od petka ujutro na našem portalu!


Komentari