(VIDEO) Bandić u ekstazi uživa u limenoj glazbi i Rome časti novčanicama

FOTO: Dnevno.hr

Snimka koju je objavio portal Dnevno svatko može interpretirati na svoj način. Na snimci se nedvojbeno nalazi gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić, koji galantno, u maniri Zdravka Mamića, novčanicama časti romske svirače, odnosno glazbenike.

Na zabavi su prisutni Rajko Dujmić i Ana Rucner, koja u jednom trenutku grli nepoznatog i krupnog muškarca. Romski trubači sviraju “Miljacku”, poznati hit Halida Bešlića. Ova pjesma, postala je svojevrsna balkanska himna koja dočarava određeni stil života. Prema informacijama portala Dnevno, ova snimka nastala je krajem prošle godine u jednom lokalu, u blizini HRT-a.

O Milanu Bandiću kolaju razne glasine. Često se prepričavaju brojne večere i zabave na kojima gradonačelnik nagrađuje svirače i iz vlastitog džepa plaća velike račune jela i pića, ali ovo je prva snimka na kojoj vidimo kako doslovno dijeli novac.

U desetak sekundi, Bandić je svirače nagradio s više od 1.000 kuna. Neki tvrde da je za njega to sitnica. Radi li se o redovitoj praksi ili je u pitanju samo slabost trenutka, procijenite sami.


Komentari