(VIDEO) Alen Vitasović u dobrom rapoloženju: Pogledajte novi video spot za pjesmu ‘Dojdi vamo’!

Foto: Eleonora Jelenić

Odgovor na vječno pitanje, kako učinkovito doprijeti do ženskog srca, Alen Vitasović nedavno nam je otkrio novim singlom ‘Dojdi vamo’.

Uvijek dobro raspoloženi Alen nije krio zadovoljstvo novom skladbom za koju je rekao, ‘Pjesma je na čakavici, šaljivog karaktera,veselog tempa i govori o odnosu djevojke i muškarca. Pritom ga ona naoko odbija, ali on ne odustaje od svog plana’.

U istom zabavnom tonu snimljen je i video broj na atraktivnim lokacijama u centru Pule, a sve u interakciji sa brojnim prolaznicima i prijateljima. Vjeran sebi i svom dobrom raspoloženju, Alen je svoje brojne sugrađane častio besplatnim zagrljajima. Kako sve skupa izgleda, pogledajte u spotu čije snimanje,montažu i video produkciju potpisuje ekipa iz N.O. Productiona, Mladen Đaković i Danilo Caković.

 

‘Družeći se sa svojim sugrađanima ali i kroz komunikacija sa njima, dobio sam iznimno puno pozitivne energije, koja mi daje inspiraciju za daljni rad.’, kazao je Alen, koji je taj dan u Puli zagrlio više od dvjesto sugrađana.

Foto: Eleonora Jelenić
Foto: Eleonora Jelenić

Kao i u slučaju prethodnih Alenovih uspješnica ‘Fijaka’ i ‘Lipe oči’, ‘Dojdi vamo’ autorski također potpisuje Tonči Horvat-Hus, koji je zaslužan za glazbu, tekst i aranžman.

Autor glazbe: Tonči Horvat Hus
Autor teksta: Tonči Horvat Hus
Autor aranžmana: Tonči Horvat Hus
Glazbeni producent: Tonči Horvat Hus
Tonski snimatelj: Tonči Horvat Hus
Redatelj: Mladen Đaković i Danilo Caković, (N.O. Production).

Komentari