‘Vi u Vladi ne dozvolite da smrt nedužne djevojčice bude samo statistika‘ Poznati Hrvati reagirali na tužnu vijest iz Klaićeve

Smrt dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške, zavila je cijelu Hrvatsku u crno. Ozljede koje joj je nanijela majka (24) bile su preteške, te je nastupila moždana smrt u nedjelju 4. travanja. Djevojčica je bitku za život izgubila u Klaićevoj bolnici gdje su brojni Zagrepčani zapalili lampione i ostavili plišane igračke, te emotivne poruke.

O navedenom su se oglasila i poznata lica s estrade.

Screenshot

“Slomljenog srca zbog djevojčice, molim vas da se ubuduće uvijek sjetimo da imamo odgovornosti zvati policiju kad god i najmanje posumnjamo na bilo koju vrstu nasilja oko nas”, napisala je u svom Instagramu glumica Petra Kurtela.

“Zna se točno tko je zakazao. Točno se zna. Redom i poimence! Nećemo im olakšati preuzimanjem krivice. Nadam se da je našla svoj mir”, komentirala je Facebooku Nataša Janjić Medančić.

Screenshot

“Počivala u miru, anđele dragi”, napisala je plus size model Lucija Lugomer.

“Počivala u miru, malena, a vi u Vladi ne dozvolite da smrt ove male nedužne djevojčice bude samo statistika. Zaštitite djecu i zaustavite nasilje u obitelji svim sredstvima!” objavio je na svom Twitteru profilu Hamed Bangoura.

Komentari