‘VI STE OČITO POVLAŠTENI?’ Doris Pinčić se vratila na posao nakon bolovanja pa odmah zaradila kritike

Foto: HRT/Screenshot

Voditeljica Doris Pinčić vratila se na posao nakon što je u petak nismo vidjeli na malim ekranima jer se ozlijedila. S kolegom Davorom Meštrovićem vodila je emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”, a kao i obično, nizali su se komentari gledatelja na njezin odabir modne kombinacije.

Foto: Facebook/Dobro jutro, Hrvatska

“Ne treba se nositi uniforma, ali usklađenost u odijevanju hitno je potrebna u ovoj emisiji”, jedan je od komentara gledatelja na Facebooku. No osim što se često komentiraju modni odabiri u ovoj emisiji, Doris i njezin kolega ovoga su puta dobili još jednu kritiku nakon objavljene zajedničke fotografije nakon emisije.

Foto: HRT/Screenshot

“Ima li među vama metar i pol razmaka ili su epidemiološke mjere za “običan puk”? Vi ste svi na televiziji povlaštena rasa. Ne kritiziram ja vas, ali zašto niste obavezno nositi masku u zatvorenom, čak ni kad ste ovako blizu? Vaši kolege na otvorenom prostoru nose maske”, napisala je jedna gledateljica.

Pinčić je nakon povratka u emisiju djelovala vedro i raspoloženo. Mirko Fodor u petak je sam vodio jutarnju emisiju.

“Doris se, nažalost, dogodila blaža ozljeda te je zbog toga morala propustiti emisiju. Osim toga, uistinu puno radi pa sam joj savjetovala neka se odmori. Gledatelji će je u Dobrom jutru moći vidjeti već idući tjedan”, rekla je urednica HRT-a Ana Milić.


Komentari