Vesna Dragojević tri godine nakon smrti Olivera: ’Već dugo mu na grob ne idem sama, jednom sam skoro pala u nesvijest…’

Foto: Instagram

Prošle su točno tri godine otkako je Hrvatsku rastužila vijest – napustio nas je Oliver Dragojević. Morski je vuk preminuo u splitskoj bolnici nakon duge bitke s teškom bolesti.

Iza sebe je ostavio suprugu Vesnu, trojicu sinova i sedmero unučadi. Oliver i Vesna zajedno su bili više od 50 godina, a kako je otkrila za Gloriju, još uvijek se ne može pomiriti da ga nema.

“Trudim se biti dobro, iako bih najradije plakala. Večerašnji koncert za ništa ne bih propustila jer znam koliko bi Olivera usrećio. Glazba mu je bila sve, uz nas i more”, rekla je za spomenuti medij.

Bolan rastanak

I nakon tri godine, odlazak na Oliver grob, neopisivo je, kaže, boli. “Već dugo na groblje ne idem sama jer sam jednom od stresa umalo pala u nesvijest. Najčešće me prati sin Davor. Neki ljudi na groblju pronalaze utjehu, mogu tamo satima sjediti, no za mene je svaki odlazak prava noćna mora.

Strašno mi to teško pada. Prisilim se da odem, moram mu urediti grob i odnijeti svježe cvijeće, ali se jednostavno ne mogu pomiriti s tim da je moj Oliver sada tamo”, rekla je Vesna.

Prva misao

Otkrila je i čega se danas prvo sjeti kad pomisli na svog pokojnog supruga. “Kako je bio jednostavan, skroman i normalan. Kad smo se upoznali rekao mi je da želi biti pjevač, ali da ne želi biti poznat, a pogotovo da ga zovu zvijezdom. Baš sam nedavno svojoj sestri Sonji kazala da ne znam nikoga tko mu je zavidio na karijeri, jer je bio neupitan talent i veliki radnik, ali su bili ljubomorni na njegov karakter i karizmu. Bio je iskren i nepatvoren, a s tim se osobinama rodiš”, govori.

“Sve što je u životu napravio, nekako je postigao s lakoćom. A nikada nije pjevao zbog zarade. On je glazbu toliko volio da je mogao biti i ulični pjevač”, prisjetila se Vesna.

“U ove tri godine sam se naučila nekako funkcionirati, iako me svako malo nešto izbaci iz kolotečine, kao sada ova godišnjica. Srećom da su mi tu unuci pored kojih ne mogu misliti ni o ičemu drugomu, i da hoću”, zaključuje Vesna.

 


Komentari