Vesela i širokog osmijeha! Danijela Martinović se oglasila na Instagramu nakon prekida s Petrom Grašom

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Nakon prekida dugogodišnje veze s Petrom Grašom, splitska pjevačica Danijela Martinović oglasila se na svom Instagram profilu i obratila pratiteljima.

“Drage moje sugrađanke i dragi moji sugrađani, sretan nam Sveti Duje”, kazala je u kratkom videu Danijela sa širokim osmijehom i u vidno dobrom raspoloženju.

Inače, Sveti Duje je zaštitnik grada Splita, a 7. svibanj obilježava se velikom proslavom koja je ove godine zbog pandemije izostala.

Screenshot

Podsjetimo, Danijela i Petar su u vezi proveli više od dva desetljeća, a voditeljica komunikacija pjevača Martina Podgorski za Dnevnikhr potvrdila je da već neko vrijeme žive odvojeno.

“Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata tako i određenih osobnih razloga”, rekla je Podgorski.

Iako nisu iznosili detalje iz svog privatnog života te su se rijetko zajedno pojavljivali u javnosti, bili su jedan od omiljenih parova na domaćoj sceni. O kraju dugogodišnje veze nisu se oglašavali, a Danijela je jednom prilikom izjavila kako to da nisu nikada izrekli sudbonosno da.

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

“Roditelji su nas prestali ispitivati kad ćemo pred oltar, ‘digli ruke’ su od toga. Medijski je to bilo poprilično teško za izdržati. Svaka moja izjava o tome bilo je svojevrsno opravdavanje, što uopće nije tako jer je to naš slobodan izbor. Slobodan izbor je i da o našoj vezi ne želimo pričati, od starta se toga držimo. Imamo oboje karijeru i ne želimo da se to sljubi”, objasnila je splitska glazbenica.


Komentari