Veljači prekipjeli negativni komentari na Instagramu: ‘To je moje dijete, a ne vaše!’

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Jelena Veljača redovito razveseli pratitelje na društvenim mrežama s otvorenim objavama, bez dlake na jeziku o ljubavi,  o majčinstvu, prijateljstvu i ostalim. Često je i na meti kritika svojih pratitelja.

U nedjelju je na Instagramu objavila fotografiju s četverogodišnjom kćerkicom Lenom koja je imala dudu u ustima. Iako se objava prvotno mogla komentirati, očigledno je Veljači prekipjelo te je odlučila stati na kraj negativnim komentarima.

“Fyi gasim komentare unaprijed jer ne želim nedjelju navečer provesti u odgovaranju na momshaming poruke. da, ima dudu s 4.10 godina, it’s ok, to je moje dijete, ne vaše, relax and be kind”, napisala je Veljača u objavi.

Podsjećamo, kada se prije tjedan dana požalila na umor u svojoj Instagram objavi, pratiteljica joj je odbrusila: “Joj daj, prestani, kao da nitko drugi nema djecu, posao, obveze…”.

Jelena nije ostala imuna na komentar te joj je odgovorila: ” “Najbolje da me otpratiš da te ne smaram više. ovih 50K ostalih i ja ćemo kako nam paše. puse.”


Komentari