VELJAČA VS PRATITELJI: Obračunala se sa ženom koja je ostavila gnjusan komentar

Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

Jeleni Veljači nije strano obračunavanje s pratiteljima na društvenim mrežama. Ovaj put je prozvala pratiteljicu koja je ostavila neumjesan komentar ispod slike Jeleninog voljenog ljubimca, kujice Lile.

Lena je u fazi da hoda po stanu i piše nazive svemu što vidi i lijepi ih po stvarima. Lilu je označila srećom bez ljepila”, napisala je Jelena u opisu. Na fotografiji kujica Lila leži pokraj bilježnica u koju je Lena upisala njeno ime.

Ispod fotografije se našao neprimjeren komentar na koji je Veljača oštro reagirala.

“Zaista želim biti porno zvijezda. Što da napravim? Molim te pomozi mi”, napisala je jedna pratiteljica, a ubrzo je stigao Veljačin odgovor.

“Možda da ne komentiraš slike desetogodišnjih obiteljskih pasa?”, napisala je i “zaradila” više od 50 lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

 Nije ovo Veljačin prvi obračun s pratiteljima na Instagramu. Nedavno se našla na meti kritika jer je objavila fotografiju petogodišnje Lene bez majice. Fotografiju su neki pratitelji prijavili i uklonjena je s Instagrama.

““Poanta ove genijalne fotke je bila kako je Lena skinula i majicu i potkošulju da može pojesti omiljene špagete sa šalšom. Netko je završio na imaginaciji sadržaja zbog kojeg je prijavio fotku. Želim mu bolji život u idućoj reinkarnaciji”, napisala je Veljača tada.

Prije nekoliko godina izazvala je kontroverzu objavljivanjem slike kako se zajedno s Lenom kupa u kadi. Ta je fotografija također izbrisana.

“Kupamo se u kadi, zajedno, a ona meni pere koljeno… Naznaka jest da smo gole, ali ne vidi se nijedan intimni dio tijela. Netko me prijavio, valjda kao zlostavljačicu ili ne znam što… Ovdje je problem mater koja se kupa sa svojim ženskim djetetom”, rekla je Veljača.


Komentari