VELIKO PRIZNANJE ZA DOMAĆE FILMAŠE: Čak četiri filma predstavljat će nas u Santa Barbari (VIDEO)

Facebook

U međunarodnom natjecateljskom programu koji donosi 18 naslova bit će prikazani debitantski dugometražni film Ivone Juke Ti mene nosiš…

Na 31. izdanju Međunarodnog filmskog festivala u Santa Barbari, koji se održava od 3. do 13. veljače, bit će prikazana četiri domaća filma – Ti mene nosiš Ivone Juke i Zvizdan Dalibora Matanića te manjinske koprodukcije Lazar Svetozara Ristovskog i Vrapci Rúnara Rúnarssona.

U međunarodnom natjecateljskom programu koji donosi 18 naslova bit će prikazani debitantski dugometražni film Ivone Juke Ti mene nosiš i manjinska hrvatska koprodukcija Lazar u režiji Svetozara Ristovskog. Oba filma će u Santa Barbari imati svoju sjevernoameričku premijeru.

U programu Special presentations, koji donosi 17 nagrađivanih međunarodnih igranih i dokumentarnih filmova, bit će prikazan Zvizdan Dalibora Matanića, dok će u programu Nordic publika moći pogledati islandsko-dansko-hrvatski film Vrapci u režiji Rúnara Rúnarssona.

Na 31. Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari prikazat će se više od dvjesto filmova iz 60 zemalja, a 52 filma imat će svjetsku premijeru. Više informacija potražite na službenoj festivalskoj stranici.

Komentari