VELIKI SPEKTAKL ISPRED MIMARE: Disney dolazi u Hrvatsku, organizatori najavljuju više iznenađenja nego što ih možete zamisliti

Foto: Pixabay

Disney+ je najnoviji streaming servis koji će od sutra, 14. lipnja, biti dostupan i u Hrvatskoj. Hrvatski gledatelji će na popularnoj platformi koja je ozbiljna konkurencija Netflixu moći gledati više od 900 filmova i 600 serija te 180 originalnih sadržaja.

U povodu tog događaja, sutra od 21 sat će ispred Muzeja Mimara biti održano i službeno lansiranje platforme uz 3D mapping i razna iznenađenja, najavljuju organizatori. O kakvim je iznenađenjima riječ, nismo mogli saznati, ali iz Disneyja kažu kako ih je više nego što se može zamisliti. Organizatori kažu kako bi sam događaj trebao trajati do ponoći.

Dobre su vijesti kako to znači da će gledatelji već u utorak moći gledati četiri već emitirane epizode iz novog serijala Obi Wan Kenobi, kao i najnoviji dodatak u Marvelovu svemiru, seriju Ms. Marvel.

Loša je vijest kako je Hrvatska među zemlja od kojima sadržaj od početka neće biti titlovan i sinkroniziran na hrvatski jezik. Na predstavljanju je najavljeno da na Disney+ trenutačno postoje titlovi na 33 jezika, a da će uskoro ta brojka narasti na 43. O kojim je jezicima riječ i je li i među njima hrvatski nije rečeno.

Zato se zna kako je cijena pretplate na Disney+ 7,99 eura ako se odlučite na mjesečnu tarifu. Odlučite li se odmah platiti godišnju tarifu, ona košta 79,90 eura. Sadržaj će se moći u isto vrijeme gledati na četiri streaming platforme, a korisnici će si moći postaviti do sedam profila.

Osim klasičnih Disneyevih animiranih filmova, korisnici će moći uživati u cijelom Marvel katalogu, svim Star Wars naslovima, kao i svim sezonama Simpsona i Uvoda u anatomiju. Tu su i dokumentarci National Geographica kao i brojni klasični Disneyevi filmnovi uz koje su odrastale generacije gledatelja.

Foto: Promo


Komentari