Veliki povratak Vesne Pisarović: ‘Toliku količinu ljubavi od zagrebačke publike ni u snu nisam očekivala’

Davor Pongracic / CROPIX

Pjevačica Vesna Pisarović (44) ovog petka je održala dugoočekivani povratnički koncert pod nazivom ‘Probudi mi ljubav’ u prepunoj zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova. Naime, nastup je zbog pandemije koronavirusa bio odgođen čak četiri puta.

‘Dobro večer svima, provest ćemo divnu večer skupa, hvala vam svima!’, rekla je Vesna na početku koncerta. Za tu prigodu, pjevačica je odjenula crnu haljinu neobičnog kroja koja je istaknula njezine noge.

Davor Pongracic / CROPIX

Obožavatelji su oduševljeno s njom uglas pjevali njezine popularne hitove poput: ‘Spremna sam’, ‘Tako mi nedostaješ’, ‘Ti si kriv’, ‘Dolje na koljena’ i brojne druge.

Nakon dva sata koncerta, pjevačica se vratila na bis i izazvala dodatno oduševljenje publike. Ponovno je otpjevala pjesme ‘Neka ljudi govore’ i ‘Kad bih bila ja tvoja voljena’. Fanovi su nastavili skandirati ‘Vesna, Vesna’ i ‘Hoćemo još’ pa se ponovno vratila na bis i otpjevala ‘Da znaš’.

Pjevačica je istaknula da nije očekivala toliku količinu ljubavi od zagrebačke publike ni u snu.

Davor Pongracic / CROPIX

Vesni su se na pozornici tijekom koncerta kao gosti pridružili Jurica Popović, Zsa Zsa te Matija Vuica koja je otpjevala svoj veliki hit ‘Linđo’.


Komentari