Veliki povratak Senne M: Nisam pjevao 20 godina, hvala, nije lako pjevati ispod ovakve maske

Foto: RTL

Završila je prva epizoda televizijsko-pjevačkog megaspektakla ‘Masked Singer’ na RTL-u koji je nastao prema inačici južnokorejskog showa ‘King of Masked Singer’. Poznate osobe skrivene ispod atraktivnih maski izvodile su najpoznatije domaće i strane hitove. Danas je nastupilo prvih šest maskiranih izvođača od ukupno njih dvanaest koliko će ih sudjelovati u showu. Voditeljica Antonija Blaće na početku je predstavila ‘detektive’ ‘Masked Singera’ u sastavu Ide Prester, Antonije Mandić, Enisa Bešlagića i Borka Perića.

Potom je objasnila i pravila. Izvođači će pjevati u duelima – Slatkač protiv Balthazara, Licitarsko srce protiv Torpeda i Meduza protiv Tintilinića. Nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske koje imaju najmanje glasova publike, a imat će mogućnost otpjevati još jednu pjesmu. Maska s najmanjim brojem glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show.

Prije svakog nastupa detektivima i publici prikazan je snimljeni prilog s osobom koja nastupa kako bi im pomogao u otkrivanju identiteta poznate osobe. Ta osoba je otkrila samo djelić svoje životne priče, no njen glas je bio izmijenjen.

Prvi duel – Slatkač protiv Balthazara

Prvi je nastupio Slatkač  koji je za sebe rekao: ”Ja sam sladak, i topim se od sreće. Masku sam uzeo zato što mogu pokazati više od sebe. S vremenom mi je imidž postao opterećenje, a nije lako stalno dobro izgledati.”

Slatkač je otpjevao pjesmu grupe The Weekend ‘Blinding Lights’, a na kraju je rekao da je i u teretani pjesnička duša. Enis je pomislio da bi ispod maske mogao biti makedonski pjevač David Temelkov, Borko je rekao da je riječ o Nevenu Ciganoviću, Antonija je rekla da je to Luka Nižetić, a isto je pomislila i Ida Prester te dodala da je možda ispod maske i Natko Beck.

Balthazar je otpjevao pjesmu pjevača Rag’n’Bone Man, ‘Human’. Nakon nastupa je rekao: ”Što nemam, a trebam – ja izmislim!” Ida je pomislila da je to Željko Kerum, Borko je pomislio da je Ćiro Blažević, a Enis da je Edo Maajka. Potom je red bio na publici koja je odlučila da maska koja direktno ide dalje je Slatkač.

Drugi duel – Licitarsko srce protiv Torpeda

Licitarsko srce otpjevala je pjesmu Janis Joplin, ‘Piece of my Heart’, a u prilogu je otkrila da ju je cijeli život vodila emocija i da je ona srce koje svi volimo. Borko je rekao da misli da su ovako lijepe noge od Ljupke Gojić, a Antonija je rekla da je Licitarsko srce Mila Elegović Balić.

Torpedo je otpjevao pjesmu Crvene Jabuke ‘Dirlija’ i dodao kako voli rock glazbu, voli kuhati, dijete je cvijeća i često volontira po šumama. Detektivi su pretpostavili da bi ispod maske mogao biti Anton Rudan, Dražen Turina Šajeta, David Skoko ili Mrle iz grupe Let 3. Nakon glasovanja publike, Torpedo je otišao u eliminacijski krug.

Treći duel – Meduza protiv Tintilinića

Meduza se u prilogu predstavila ovako: ”Čitav život sanjam da stavim masku i grlim ljude na cesti. Moja tuga i strah dugo me držala u morskim dubinama. Ova maska je sve što sam skrivala, a što sam ja: ženstvena, krhka i ranjiva”. Otpjevala je Madonninu pjesmu ‘Like a Virgin’, te dodala kako je inače velika brbljavica. Ida je rekla da bi to mogla biti Vlatka Pokos, Enis je rekao da je to Nina Badrić, Borko je vidio Bornu Rajić, a Antonija je zaključila da je to Lana Jurčević.

Tintilinić se ovako opisao: ”Tintilinić iskače iz žara i daje mudre savjete iako ponekad vragolasto zapakirane. Jedna faza moga života je bila crna. Nemam problem s tamnom stranom svog karaktera. Krv mi je pomogla da postanem još popularniji. Nisam nikad bio običan, ekscentričan sam i pomaknut. Tražili su od mene da zbog karijere skinem kilograme, ali ja na to nisam pristao.”

Otpjevao je pjesmu od Mark Ronsona i Bruno Marsa, ‘Uptown Funk’. Borko je rekao da je Tintilinić Alemka Markotić, Enis je pomislio da je Goran Bare, a Ida je ponovno pomislila da je Luka Nižetić. Nakon pogađanja, publika je odlučila da Tintilinić ide u eliminacijsku rundu.

Balthazar, Torpedo i Tintilinić u eliminacijskoj rundi

Balthazar je ponovno nastupio s pjesmom ‘Unchain My Heart’ Joe Cockera, Torpedo je otpjevao pjesmu Doris Dragović  ‘Željo moja’, a Tintilinić od Blondie ‘One Way or Another’ .

Ponovno je bio red na publici koja je odlučila da je Tintilinić najbolji, a Balthazar je dobio najmanje glasova pa je on bio taj koji je morao otkriti svoj identitet. Detektivi su opet pogađali. Borko je rekao da je Balthazar Ćiro Blažević, Ida je rekla da je Senna M, Enis je rekao Edo Maajka, a Antonija je rekla DJ Krmak. Potom je Balthazar skinuo svoju masku, a ispod nje se nalazio ‘kralj hrvatske dance muzike’ Senna M. ”Nisam pjevao 20 godina i nemam vam što reći nego hvala na lijepim komplimentima koje ste mi dali, a nije lako pjevati ispod ovakve maske”, otkrio je Senna te ponovno otpjevao pjesmu.

Foto: RTL


Komentari