VELIKI POVRATAK: Feminnemke otkrile zašto je došlo do raspada grupe i razlog zbog kojeg su se ponovno sastale

Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak (Foto: Instagram / Feminnem)

Pjevačice Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antolos krajem prošlog mjeseca najavile su kako se vraćaju na glazbenu scenu kao grupa Feminnem. Za IN Magazin otvoreno su progovorile o tome zašto je došlo do raspada benda 2012. godine.

“Razlog zbog kojeg smo se sastale je isključivo ljubav, nama je falio projekt Feminem. U biti je ta ideja nastala na jednom snimanju božićne pjesme i tu smo definitivno odlučile idemo ponovno”, rekla je Pamela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FEMINNEM (@feminnem_official)

Pjevačice su u razgovoru otkrile i razlog raspada.

“Htjele smo se ostvariti kao majke. Gledajući sad u prošlost, možda smo mogle žonglirati i jedno i drugo, ali kad imaš 20 godina, tu su trudnoća i dijete, misliš da si gotov”, ispričala je Pamela.

Nika je na to dodala: “A onda smo skužile da zapravo možemo sve. I biti majke, i raditi, i biti žene i prijateljice, mislim da smo imale premalo samopouzdanja. Biti žena u tom poslu je teško samo po sebi, dosta putovanja, odvajanja od djece ali sada sve tri imamo istu situaciju tako da se razumijemo.”

Pjevačicama je sada glavni fokus projekt Feminnem, a supruzi su im i više od moralne potpore. “Malo opteretimo supruge, malo bake, malo dadilje, malo vučemo djecu sa sobom”, kazala je Pamela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FEMINNEM (@feminnem_official)

Komentari