Veliki nedjeljni intevju Darija Juričana: ”Tužio bih sve koji nisu glasali za mene”

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

U velikom intervjuu za nedjeljno izdanje Večernjeg lista dušu je otvorio bivši prdsjednički kandidat Dario Juričan. Ni dguo nakon prvog kruga izbora Juričan ne prestaje puniti medijske stupce.

”Nisu mi se javili, još uvijek čekam njihove ponude. Otvorit ću vam dušu – najviše bi me razveselio da mi izruče tri nagrade na koje polažem pravo kao nemoralni pobjednik izbora. A te su tri nagrade Zagrebački holding, u koji bih smjestio sve svoje ljubavnice, kao i veleposlanstva u Indoneziji i Rumunjskoj, prijateljskim korumpiranim zemljama u kojima sam pobijedio i u kojima želim uhljebiti svoje vjerne suradnike, Roberta Fabera i Sinišu Labrovića. Oni se tome jako vesele i već su razradili program unapređenja tih veleposlanstava u duhu moje kampanje, a ja sam ga poslao izabranom predsjedniku i Ministarstvu vanjskih poslova”, rekao je Jruičan kada su ga upitali je li bio u kontaktu s nekim od svojih protukandidata.

Pitali su ga i kako bi se ponašao da je stvarno zasjeo na Pantovčak kao predsjednik, a nesuđeni Milan Bandić odmagh je imao spreman odgovor.

”Bih bih sretan da se predsjednika bira dvotrećinskom većinom u Saboru jer to je, uz Vladu, najveći rasadnik hrvatske korupcije. Dovezao bih se na Markov trg u skupom, zlatnom terencu, kao moj uzor Sacha Baron Cohen u filmu “Diktator”. Želim ući u Guinnessovu knjigu rekorda pa bih građanima priuštio najveći domjenak na svijetu. Vrtjela bi se krda volova između Vlade i Sabora. A nakon cjelonoćnog tulumarenja, sutradan bih dao ostavku i odmah počeo koristiti privilegije bivšeg predsjednika Republike Hrvatske”, rekao je.

Jruičanova predsjednička karijera stala je nakon prvog izbornog kruga, a to nije lako palo.


”Da, razmišljao sam zbog duševnih boli tužiti sve one zavedene i neinformirane građane koji nisu glasali za mene. No zadovoljio bih se i plijenom koji sam maloprije spomenuo”, odgovorio je Juričan u svojem stilu i nasmijao mnoge.

 

 

 

 

 

Komentari

loading...
-->