VELIKI INTERVJU Zsa Zsa otkrila kako je dobila neobični nadimak: ‘Kao djevojčica bila sam zaljubljena u njen lik’

Zsa Zsa (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Jelena Žnidarić – Zsa Zsa jedna je od najpopularnijih izvođačica mlađe generacije. U fokus javnosti prvi put je došla 2015. godine kada je zakoračila na pozornicu regionalnog X Factora. Godinu dana nakon ‘breakthrougha’, svojim je senzualnim glasom i fenomenalnom izvedbom u pjesmi ‘Sve u meni se budi’ koju je otpjevala u duetu s Damirom Kedžom očarala publiku i kritičare, što je mladu Varaždinku lansiralo na estradno nebo.

Da se ne libi eksperimentirati s glazbenim stilovima dokazala je prije dvije godine, kada je s hitom ‘Ova ljubav’ (feat. Hiljson Mandela) unijela dašak nekog novog, modernog zvuka u hrvatsku estradu. Nedavno je pobijedila u prvoj sezoni RTL-ovog zabavnog showa ‘Masked Singer’, gdje se uspješno skrivala pod maskom ‘Meduze’. Zsa Zsa je za tjednik 7Dnevno progovorila o mnogim temama, a otkrila je i što misli o današnjoj hiperinflaciji sadržaja i pjesama.

“Danas ima svega. Sve je hiper, hiper i sve je ekstra brzo. Gubi se tu kvaliteta definitivno, ali ne bih rekla da je nužno. S jedne strane je super, jer to potiče današnje glazbenike da budu kreativni, da stalno rade te da se stalno usavršavaju. Ne možeš biti ‘bubreg u loju’. Moraš biti prisutan i raditi. Ono što je dosta zeznuto je to što ti se nameće da moraš pratiti neke trendove i stalno mijenjati sebe i svoj zvuk (naravno, ako to želiš). Međutim, osobno ja to volim jer se osjećam kao da rastem s tim pokušajima svega i svačega”, kazala je Zsa Zsa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZSΛ ZSΛ (@zsazsa_music)

Bila zaljubljena u Zsa Zsu L’amour

Iz ‘Masked Singera’, kako kaže, nosi najljepše uspomene.

“To je bilo najljepše razdoblje u mom životu! Prije početka ‘Masked Singera’ imala sam fazu velike anksioznosti od svega što se događalo u svijetu. I nije to bila šala. Nisam jedno vrijeme pjevala (onda znate koliko je sati) i imala sam doslovno napadaje u snu. I onda se dogodio taj show koji mi je dao da budem ‘budala’ pod maskom, gdje nitko ne zna za mene, gdje mogu raditi što hoću”, rekla je Zsa Zsa pa je nastavila.

“Na televiziji sam, a ne moram se šminkat, sređivati, nemam pritisak kako moram stajat, kako se ponašat. Pod maskom nisam trebala pričati ništa (inače imam strah od javnog govora), a s obzirom da imam strah i od plesa u javnosti (smatram da ne znam plesati, bar onako kako bih ja htjela da znam), tu sam mogla plesati koreografije i nitko mi nije sudio.”

Pojasnila je i kako je dobila neobični nadimak.

“Kad sam bila klinka bila sam zaljubljena u Zsa Zsu L’amour iz crtanog filma Casper. Imala sam videokazetu Caspera i u toj epizodi se pojavila Zsa Zsa L’amour, koja je zapravo bila lik napravljen prema Zsa Zsi Gabor, poznatoj hollywoodskoj glumici porijeklom iz Mađarske. Gabor je bila plavuša, baš kao i L’amour, koja je u crtiću bila u ružičastoj odjeći. Ja sam se zaljubila u njen lik i svaki sam dan gledala tu jednu te istu epizodu. L’amour je pjevačica, zvijezda, glumica, sve što je i Gabor bila u stvarnom životu. Tim me povodom sestra nazvala Zsa Zsa. Taj nadimak imam od pete godine i jednostavno je ostalo i uopće nije bilo upitno da ću ga koristiti u karijeri”, izjavila je Zsa Zsa.


Komentari