VELIKI INTERES PUBLIKE ZA KONCERT GREGORIANA: U prodaju pušteno još 1 000 ulaznica

Gregorian će 9. veljače nastupiti u Areni Zagreb. 

Iako je Arena već puna, zbog velikog interesa publike otvara se dodatna tribina i u prodaju je pušteno dodatnih tisuću ulaznica.

Presretni smo i jako uzbuđeni što ponovno dolazimo u Zagreb. Posljednji nastup imali smo 2013. godine u Domu sportova. Znamo da u Hrvatskoj imamo puno obožavatelja, a nadamo se da ćemo upoznati i neke nove“, najavili su nastup u zagrebačkoj Areni 09. veljače. 2017. pjevači njemačko – engleske pop grupe Gregorian.

Njihov začetnik Frank Peterson talentirani je glazbenik i umjetnik, koji je nekada producirao hitove benda Enigma, a danas je poznat po svojoj svjetskoj senzaciji koja uspješno kombinira gregorijanske korale s pop – rock glazbom. Gregoriani u Zagreb dolaze u organizaciji Star Produkcije u sklopu turneje Masters of Chant – Final Chapter Tour.


Raskošan show uz puno lasera, pirotehnike i mistike

Da ih hrvatska publika voli dokazuje i rasprodana zagrebačka Arena, a zbog velikog interesa publike u prodaju je pušteno dodatnih 1000 ulaznica.

Grupa, koja je do sada objavila 11 albuma, u Hrvatskoj su i ranije imali niz koncerata no nastup u Areni bit će im prvi.

Naša publika je naviknula na raskošan show i ono što vam mogu obećati je da će u Areni biti puno lasera, pirotehnike i mistike uz pratnju vrhunskih devetoro pjevača i benda. Bit će to vrhunska zabava za sve generacije“, ističu članovi Gregoriana.

Fratri koji pjevaju u Zagreb dolaze s nekoliko šlepera opreme, a u cijeloj ekipi ima ih 30.

Puno je to opreme kad putujete od grada do grada, ali ništa nije teško ako se želi prirediti vrhunski show“, kažu u Gregorianu.

Jedini takav bend na svijetu

Da su zaista jedinstveni govori i činjenica da u izvođenju moderne glazbe u interpretaciji gregorijanskog korala nemaju konkurenciju jer su jedini takav bend na svijetu. U njihovim nastupima uživaju milijuni obožavatelja, gostovali su u velikim dvoranama u Europi, Aziji i Bliskom Istoku, prodali su desetak milijuna albuma, osvojili 32 zlatne i platinaste ploče u 18 država, a jedni su od rijetkih koji su na prvom nastupu u Kini rasprodali pet koncerata zaredom.

Obrade najpoznatijih svjetskih hitova u kombinaciji gregorijanskih korala i pop-rocka te vrhunska produkcija s izvođačima i pratećim rock bendom odlike su ovog vrhunskog glazbeno-scenskog doživljaja koji vas očekuje u sklopu turneje Master of Chants – Final Chapter Tour.

Nastup u Areni Zagreb bit će njihov jedini nastup u Hrvatskoj, stoga požurite po ulaznice za ovaj show koji ćete dugo pamtiti!

Ulaznicu za zagrebački spektakl 9. veljače možete nabaviti u sustavu Eventima već od 90 kuna.

Komentari