Veliki hrvatski trgovački lanac napravio nešto nezamislivo za svoje zaposlenike

Da postoje oni poslodavci kojima je stalo do svojih zaposlenih i njihovih obitelji pokazali su u Pevecu.

Naime, kako navode iz te tvrtke, davat će potporu za svako novorođeno dijete svojih zaposlenika u iznosu od 3.300 kuna neto. Odlučila je tako Uprava kompanije te nastavila slijediti zacrtane ciljeve kojima su definirali kako će poboljšavati materijalna prava koje će ostvarivati zaposlenici.

“Nastojimo olakšavati živote našim zaposlenicima na razne načine, pokazujući da brinemo, a jednako tako i konkretnim financijskim stimulacijama. Ovo je samo jedna u nizu odluka kojima želimo pokazati kako nam je stalo da radnici Peveca budu zadovoljni. Svako novorođene dijete naših zaposlenika od kompanije će dobiti svoj prvi poklon, darovnu karticu s iznosom od 3.300 kuna”, napomenuo je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Iz Peveca su se pohvalili kako ta tvrtka godišnje postane bogatija za “više od stotinu novorođenčadi svojih zaposlenika”, pa prigodni dar koji će se davati od ovog siječnja mnogima će pomoći u nabavki potrepština za djecu. U moru loših vijesti, među kojima su i one o padu nataliteta, jedna ovakva vijest vraća malo optimizma.

Darovna kartica za novorođenče

foto: Pevec

 


Komentari