Velika vijesti za sve obožavatelje: Gledatelji biraju novi scenarij za ‘Krv nije voda’

FOTO: Screenshot Youtube

RTL televizija ponovno je otišla korak dalje! Nakon što je početkom godine obradovala fanove kultne emisije “Krv nije voda” najavivši nove epizode, sada ponovno oduševlja sve one koji obožavaju ovaj format.

Njihovi gledatelji putem društvene mreže Facebook mogu izabrati koji od dva predložean scenarija će se koristiti u snimanju jedne od novih epizoda.

Scenarij 1 glasi:

Studentica privatnog veleučilišta Lara atraktivna je djevojka od 23 godine, odrasta u dobrostojećoj obitelji, opsjednuta društvenim mrežama i održavanjem svih svojih profila. Čula je da mnogi ljudi žive od influensanja pa jeodlučila da je to posao koji će pokriti sve njezine potrebe, posao izmišljen za nju. Sve u njezinom životu vrti se oko idealne scenografije, savršene fotke, lajkova i komentara zbog čega ispaštaju svi njezini odnosi, a ponajviše odnos s dečkom Rokom. Kada su zajedno, Roko se dosađuje te sve češće odgađa susrete s Larom i druži se s Ivom, alternativnom djevojkom iz susjedstva, posve neaktivnom na društvenim mrežama. Lara je ljubomorna i zbunjena kako je to uopće moguće, želi skupiti još više lajkova i pratitelja i Roka učiniti ljubomornim zbog čega objavljuje sve izazovnije fotografije. U priču se uključuje i njezina obitelj do koje su došle informacije o aktivnostima, fotografijama i spornim statusima o obitelji, koje objavljuje njihova kći. Organiziraju intervenciju.

Scenarij 2 glasi:

Vlatka (19) i Dunja (21) sestre su koje silno žele postati slavne i put do uspjeha vide u reality šou. Sestre se prijavljuju na natječaj televizijske kuće unatoč protivljenju roditelja; majke Božidarke (48) i oca Zvonimira (51). Roditelji znaju da ne mogu stati na kraj ambicijama svojih kćeri, ali im se ideja ne sviđa. Vlatka i Dunja presretne su kad saznaju da su odabrane za ulazak u reality šou. Roditelji su zabrinuti, ali znaju da su nemoćni po pitanju odluka svojih kćeri. Već prateći prve epizode ostaju neugodno iznenađeni ponašanjem svojih kćeri. Vlatka je svadljiva, a Dunja koketa koja put do pobjede vidi u izazovnim krpicama. Među sestrama se budi antagonizam i suparništvo, a roditelji se suočavaju s negativnim komentarima rodbine, međusobnom favoriziranju kćeri te odlučuju igrati protiv njih i izbaciti ih iz šoa.

 


Komentari