VELIKA PROMJENA LJUPKE GOJIĆ MIKIĆ: Odvažila se pa zapanjila pratitelje: ’Ti kao 18-godišnjakinja’

Photo: Instagram

Poznata bivša manekenka i modna dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (39) odlučila se za promjenu imidža pa skratila frizuru. Iako Gojić nije sklona velikim promjenama, te je oduvijek tvrdila da je frizuru nužno mijenjala samo za potrebe snimanja, ovaj put je otišla korak dalje.

Gojić je tako napravila šiške u stilu sedamdesetih godina, te se ošišala stepenasto, u u potpunosti izgleda svježije i drugačije od izdanja u kojem smo ju navikli viđati.

“Znači wow, nikad ljepša”, “stvarno sam mislila da je ovo slika tebe prije Japana”, “od kad je ovo, prije Jane, pa ti kao 18-godišnjakinja”, pisale su joj ispod fotografije uglavnom pripadnice ženske estrade koje je oduševila njezina promjena.

Inače, Gojić slovi za jednu od najzgodnijih Hrvatica, te modnu ikonu koja nikad ne koristi photoshop na fotografijama. Nije tajna da manekenka obožava prirodni izgled, pa se često može vidjeti da prilikom intervjuiranja nema šminke. Prije 12 godina pokrenula je modni brend Jolie Petite, te se proslavila i kao modna dizajnerica koja niže uspjehe i na tom polju.

Podsjetimo, najpoznatija hrvatska manekenka provela je čak devet godina u Hiroshimi, a udala se za  nogometaša japanskog kluba Sanfrecce Mihaela Mikića (41). U braku su dobili  djevojčice Milu Amelie (9), Janu Siennu (11), te četverogodišnju Mari Danu koju je rodila u Zagrebu.


Komentari