VELIKA PREVARA NA FACEBOOKU! Kruži nagradna igra u kojoj možete osvojiti Mercedes, ne nasjedajte!

Na službenoj stranici Mercedes Hrvatska objavljeno je da se na Facebooku pojavila lažna nagradna igra kojoj je cilj prevariti korisnike ove društvene mreže.

Ako ste i vi podijelili fotografiju skupocjenog Mercedesa Benza E63 AMG s Facebook stranice Mercedes Benz E Klasa, žrtva ste prijevare.

Na službenoj stranici Mercedes Hrvatska objavljeno je kako se na Facebooku pojavila lažna nagradna igra kojoj je cilj prevariti korisnike ove društvene mreže.

”Riječ je o tzv. “scam” prijevari putem društvene mreže u kojoj se nude 2 Mercedes-Benza E 63 AMG vrijedna 103.708,50 eura! Također, na istoj Facebook stranici su se “poklanjala” 2 modela Mercedesove G – Klase, čije bi izvlačenje trebalo biti 27. studenoga 2015. Navedeni post je uskoro uklonjen te se sada spominje poklon od dva modela E – Klase AMG. Službena stranica Mercedes-Benz Hrvatska nije provela nagradnu igru (kao što možete vidjeti na njihovom zidu), te stoga apeliramo da prijavite te ne nasjedate na objave s lažne Facebook stranice”, stoji u objavi Mercedes Hrvatska.

Capture...


Komentari