Vedrana Rudan objavila da se rastaje od 16 godina mlađeg supruga, a razlog je bizaran

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Spisateljica Vedrana Rudan još je jednom iznenadila čitatelje objavom da se opet razvodi. Podsjetimo, u lipnju je obznanila da se udala za 16 godina mlađeg muškarca te je iza sebe ostavila brak dug čak 30 godina. Objavila je i fotografije s navodne svadbe, ali romansa nije dugo potrajala.

U novom blogu pod naslovom “Moj treći razvod” piše kako se ljubav njezinog život u trenu pretvorila u horor i da ju je novopečeni muž htio jer je imala novac. Rudan je opisala dane njihove idile dok nije saznala informaciju koja je kumovala razvodu.

“Kako nam je bilo lijepo! U Orebiću mi je iz nečijeg vrta ukrao sadnicu dubrovačkih koralja. Kad bismo izašli na večeru plaćao je mojim novcem, ali je naručivao hranu bez soli jer imam visok tlak. Mojim je parama kupio auto na svoje ime, ali me tim autom vozio na hitnu kad bi mi skočio ili pao tlak. Sve je bilo tako j***o normalno”, napisala je Rudan.

No sve se promijenilo kada je doznala da se njen dragi ne zove Vito Benvenutto, već  Živorad Petrović, kaže spisateljica.

“Živorad j***ni Vito je plakao, ja sam jedva izgovarala: „Izdajico! Ubojico! Ja sam ponosna Hrvatica. Mnogo toga mogu podnijeti. Gledam predsjednika fašistu na drogama širokoga spektra, gledam premijera zaštitnika ubojica i kriminalaca svih vrsta, gledam kako moji Hrvati i Hrvatice sve to hrabro podnose i još hrabrije šute, ali… Imati muža Srbina danas u Hrvatskoj?!”, zapitala se.

Kolumnu je zaključila s usklikom da je ona Hrvatica, a što je u ovoj priči istina, a što fikcija, zna samo ona.


Komentari