VEČERA ZA PET Đurđica nije skupila najbolje ocjene, ali je napravila večeru za pamćenje

U srijedu navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ ekipa se okupila kod simpatične Đurđice koja možda nije skupila najbolje ocjene, ali je definitivno napravila večeru za pamćenje.
Domaćica Đurđica veselo je dočekala svoje goste te ih ponudila domaćim likerima za dobrodošlicu: „Bila je vesela, zabavna, lijepo nas je dočekala i aperitiv je bio super, prva liga“ – pohvalila je Lidija, a djevojke su se onda smjestile na terasu gdje je poslužena večera.

Za predjelo je Đurđica ponudila svoj fast food specijalitet zvan Pileća banana, što su zapravo bili prženi pileći štapići, a originalno ime je sve nasmijalo. „Ja sam stvarno mislila da će biti neka piletina s bananom“, komentirala je Dragica, a Manda je pohvalila: „Lijepo je to napravila, složila je perfektno predjelo!“

Đurđina šnicla bila je ponuđena za glavno jelo, što je bio pohani svinjski odrezak u umaku od vina s krumpirom. „Dekoracija je bila odlična, ali moj odrezak je bio žilav“, kazala je Marina dok je Lidija rekla: „Moja šnicla je bila baš mekana i sočna!“ Kolač zvan Kardinal Franjo bio je serviran za desert, a domaćica je otkrila da je kolač nazvala po njihovom svećeniku koji ga je volio jesti. Uz kolač Đurđica je ponudila i osvježavajući koktel koji je
dodatno razveselio djevojke: „Koktel me je udario u glavu nakon aperitiva i vina“, kroz smijeh je rekla Manda. Kao iznenađenje stigao je harmonikaš na traktoru pa su djevojke večeru završile uz veselu pjesmu i ples.

Dragica i Marina Đurđici su dale ocjenu devet, a Manda osam. Jedino joj je Lidija dala čistu desetku jer je ona bila i jedina gošća koja je pojela sve s tanjura – od predjela do deserta: „Najela sam se za deset! Đurđica, bravo!“ Tako je Đurđica zaradila ukupno 36 bodova te nije prešla u vodstvo, ali svi su se jako dobro najeli i zabavili.


Komentari