VEČERA ZA 5 NA SELU Natašino obilno glavno jelo zaprepastilo goste: ‘Je li bio veći oval?!’

Večera za 5 (Foto: RTL)

U utorak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ domaćica Nataša pripremila je pravu slavonsku večeru pa zaradila visokih 37 bodova. Simpatična Nataša cijeli je dan provela kuhajući za svoje goste te se vrlo potrudila oko pripreme jela kako bi protukandidatima prezentirala svoje specijalitete.

Nakon dočeka i aperitiva domaćica je za predjelo ponudila polpete od krumpira s domaćim sirom i kulenovom sekom. „Na oko je izgledalo dosta jednostavno, ali okusom jako dobro“, komentirala je Blaženka dok je Ruža istaknula: „Bilo je ukusno, jako dobro, ja sam oduševljena!”

Večera za 5 (Foto: RTL)

Zvijezda večeri bio je šaran na rašljama, a goste je na prvi pogled zaprepastila obilna porcija glavnog jela. “Je li bio veći oval?” našalio se Ivan, a Sabina je nadodala: “Kao da je cijelo jezero šarana došlo na stol…” Bez obzira na velike porcije, gosti su redom komentirali kako je Nataša pripremila vrlo ukusnog šarana: “Jelo je bilo vrhunsko, onako kako treba biti”, zaključila je Ruža.

Večera za 5 (Foto: RTL)

Nataša se izjednačila sa Sabinom

Domaćica je za desert servirala svatovsku tortu, koja se inače priprema samo za posebne prigode, a ni ovaj put nije štedjela na porcijama. „Prava slavonska torta, ali porcija je bila za sedam osoba na jednom tanjuru“, našalila se Sabina dok je Blaženka komentirala: “Prije sam jela svatovsku tortu, ali ne pripremam je često jer je komplicirana, domaćici kapa do poda!”

Unatoč velikom komadu torte svi su pohvalili okus slastice, a Nataša im je priznala: „Bojim se da ne ostanete gladni!”

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

Večera je završila u opuštenoj atmosferi uz tamburaše, a onda su na red stigle ocjene. „Zadovoljan sam sa svim, što god je bilo ponuđeno – bilo je ukusno, vrlo kvalitetno napravljeno“, kazao je Ivan te domaćici dao ocjenu 10, baš kao i Blaženka: „Od predjela do deserta sve je bilo super!“ Ruža joj je dala ocjenu 9 zbog čestih odlazaka od stola, a Sabina ocjenu 8 zbog preobilnih porcija.

Večera za 5 (Foto: RTL)

Tako je Nataša zaradila 37 bodova te se izjednačila sa Sabinom. Sutra kuha bajker Ivan, a može li on nadmašiti vrsne domaćice i što će pripremiti svojim gošćama – pogledajte u srijedu u ‘Večeri za 5 na selu’ od 20.15 sati na RTL-u!


Komentari