‘Večera za 5 na selu’: Kod Ivane u Kotoribi atmosfera je bila bolja od posluženih jela

Foto: RTL

Ekipa iz Večere za 5 na selu sinoć se preselila u Međimurje, gdje je domaćica bila učiteljica
matematike Ivana, koja je za goste pripremila predjelo po imenu Medvjedić, glavno jelo Vulkan i desert Kružni isječak.

Okus predjela svima je bio fin, glavno jelo nije baš najbolje prošlo iako je sadržavalo afrodizijak, a kolač od limuna dobro je prošao kod gostiju iako su i za njega imali neke zamjerke. Ivana je osvojila 35 bodova i nije prestigla trenutno vodećeg Matiju.

Ivana je sa sinom dočekala goste i otkrila im kako je simpatični Vito bio njezin pomagač. Poslije zalogajčića i aperitiva kandidati su sjeli za stol i počeli s predjelom – salatom od tune u obliku medvjedića. „Predjelo mi se svidjelo i okusom i izgledom“, rekla je Biserka, Sanji je također bilo fino dok je Matiji ipak bilo prejednostavno.

Foto: RTL

Red je došao na piletinu u umaku od kamenica s batatom, a dečkima se svidjelo što su dobili malo više afrodizijaka. „Nisam baš osjetio kamenice, samo piletinu i batat, koji je dominirao i to mi slatko nije odgovaralo“, rekao je Zvonimir, a i Biserka ga nije osjetila, više ju je vuklo na umak od vrhnja za kuhanje.

Sanja ne voli batat pa joj se glavno jelo baš i nije svidjelo, ali pohvalila je okus piletine.
Za desert je Ivana poslužila kolač od limuna. „Podsjeća me na kremšnite“, rekao je Matija, a domaćicaje otkrila da je stavila puding od vanilije. „Desert mi je bio osvježavajući, pjenast, bio mi je dobar“, rekla je Biserka, a Sanja nastavila: „Volim limun, volim kiselkaste stvari…“

Tomobola za kraj večeri

Poslije večere Ivana je zamislila da odigraju tombolu i naglasila im da je svaka dobitna. Nakon zanimljive igre i darivanja uslijedilo je ocjenjivanje; Ivana je dobila devetke od Sanje, Zvonimira i Matije, kojima se nije svidio batat u glavnom jelu, baš kao ni Biserki koja je dala osmicu.

Foto: RTL

Ipak, svi su pohvalili domaćicu koja je cijelu večeru bila jako vesela.
Sutra kuha računalni tehničar Zvonimir, a kako se snalazi s kuhačom – ne propustite pogledati u novoj epizodi Večere za 5 na selu, od 20.15 sati na RTL-u.


Komentari