Večera koja je oduševila i izgledom i okusom: ‘Fenomenalno! Spektakularno! Fantazija! Mrak!’

Foto: RTL

Domaćica Marija goste je dočekala u Zagrebu, u kvartu Sigečica, a za njih je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva ‘Ispeci pa reci’, glavnog jela ‘Ljubav na prvi zalogaj’ i deserta ‘Kraljica s bijelom krunom i smeđim plaštem’.

Tijekom cijele večere domaćica je slušala samo hvalospjeve – patlidžani su svima bili savršeni, baš kao i teletina dok je desert bio pravi šlag na kraju tako da je Marija dobila sjajnih 38 bodova.

Foto: RTL

Domaćica je nasmiješena dočekala goste, ponudila ih šljivovicom, višnjevcem, viljamovkom, aronijom i orahovcem. “Probala sam krušku, bila mi je prežestoka, mislila sam da je malo blaža i slađa tako da sam samo malo otpila”, rekla je Dubravka, a Snježani N. bila je odlična šljivovica. Nakon zdravice sjeli su za stol i počeli s predjelom – punjenim zapečenim patlidžanima, a svi su komentirali kako im je bilo jako fino. “Okus je bio fenomenalan! Obožavam patlidžane, mozzarellu, mrak”, rekla je Snježana N., Renato dodao: “Bilo je baš po mom ukusu”, a Snježani T. bilo je savršeno i izgledom i okusom.

Foto: RTL

Za glavno jelo Marija je poslužila teletinu i povrće, a Snježana T. odmah je komentirala kako je meso bilo mekano kao duša te da je u kombinaciji s povrćem bilo prava fantazija. “Sviđa mi se što je uz teletinu poslužila povrće. Okus glavnog jela bio je spektakularan, kao i kod predjela”, rekla je Dubravka, Renatu je meso bilo jako fino, ali je dodao kako baš nije ljubitelj povrća. Snježani N. sve je bilo savršeno iako nije sve pojela uz objašjenje da joj je prevelika porcija.

Foto: RTL

Tufahije su bile poslužene za desert. “Volim tu kiselinu jabuke, slatkoću oraha, šlaga i čokolade”, rekla je Dubravka, a Renato se nije pretjerano svidjelo zato što nije ljubitelj kuhanih ili pečenih jabuka. “Okus deserta fantazija, osvježavajuća jabučica, slatki orah – baš šlag na kraju”, rekla je Snježana T., a njezinoj imenjakinji i ovo je jelo bilo mrak.

Foto: RTL

Domaćica se bavi i slikanjem pa je svatko od gostio dobio po jednu sliku, a potom su trebali nešto malo i naslikati. Svima se svidjelo neuobičajeno iznenađenje, a potom je na red došlo ocjenjivanje. Snježana T., Snježana N. i Dubravka dale su desetke zato što im je sve bilo ukusno i savršeno, a najkritičniji gost bio je Renato koji je dao osmicu uz objašnjenje: “Desert nije bio po mom guštu.”

Foto: RTL

Sutra kuha Snježana N., a što će pripremiti svojim gostima – ne propustite pogledati u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’ od 20.15 sati na RTL-u.

 

Komentari