‘VEĆ GODINAMA IMAM ISTU ŽELJU’ Domenica je s nama pričala o ljubavi

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Velolučanka Domenica Žuvela navršila je 29 godina. Pjevačica, koja je već do sada izgradila zavidnu karijeru, podijelila je sa Zagreb.Info kako je proslavila rođendan, kakve proslave preferira, muče li ju već sada godine te što se događa na ljubavnom planu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

‘Zadnjih nekoliko godina uopće ne planiram rođendane, ali nekako se uvijek lijepo potrefi da se spontano okupimo i proslavimo. Ovaj 29. rođendan za mene bio jako poseban, prvo jer su mi dvije jako bliske prijateljice slavile dan prije mene, pa sam doletila u Zagreb na par sati kako bih ih iznenadila i s njima proslavila, a nakon toga na svoj dan okupila najbliže prijatelje u Splitu i s njima proslavila. Volim neplanirano dobru zabavu pa mi je apsolutno svejedno je li veliko ili malo slavlje, glavno da sam okružena ljudima koje volim!’, ispričala je talentirala Domenica.

Kaže kako još od 20. godine sama sebi svaki rođendan poželi isto. ‘Moram bit iskrena  imam uvijek istu želju – to je zdravlje sebe i najbližih. S tim onda imam imam osjećaj da sve već imam! Apsolutno nemam problem s godinama koje prolaze, sretna sam s njima i ne bih ih mijenjala. Isto tako, veselim se starenju i svemu što mi to donosi’, dodaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Nema neko posebno mišljenje o ženama koje skrivaju prave godine. ‘Svatko se s tim nosi na svoj način. Mogu reći da sam ja poprilično zahvalna svojoj genetici i čini mi se da izgledam dosta mlađe za svoje godine. Neki dan sam se fotografirala, potpuno bez šminke,  za dokumente i doslovno izgledam kao djevojčica koja izdaje svoju prvu osobnu. Sad, nisam sigurna je li mi to drago ili ne’, ispričala je uz smijeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Nešto manje pričljiva pjevačica je bila na pitanje o ljubavi. ‘Trudim se od početka svoje karijere balansirati svoj javan i privatan život. Iako znam da ljude zanima to pitanje, ali ipak taj dio privatnosti želim zadržati za sebe.  Inače, mislim da sam osoba koja je jako pažljiva i volim davati veliku količinu ljubavi ljudima do kojih mi je stalo; bilo da govorimo o prijateljima, obitelji, poslu, ljubav je za mene temelj i pokretač svega’, zaključila je.

 

Komentari