Važan dan za obitelj Todorić! Iva se oglasila emotivnim stihovima: ‘Ti si ljubav prva‘

Izvor: Instagram

Kćer najpoznatijeg optuženog poduzetnika u Hrvata, Iva Todorić s pratiteljima u subotu je podijelila veselu vijest i zasigurno jedan od najvažnijih dana u godini za nju i njenu obitelj. Naime, njezina kći Tara 20. ožujka slavi rođendan i to 19ti ove godine.

Iako rijetko dijeli detalje iz svog privatnog života, zbog kćeri rado čini iznimku.

‘Prva zvijezda plavih kosa 19. godina stara anđeo je umiljati i zove se Tara. Nek’ te sreća svuda prati i Bog nek te čuva, uvijek ću te svojom zvati , ti si ljubav prva‘. Imala si pet godina kada si na poklon dobila riječi ove pjesme. Ne mogu ti poželjeti ništa više i bolje od stihova iz ove pjesme, ljubavi moja. Godine će ti pokazati da sve što poželiš u životu je iz istog razloga. Sve sto želiš, želiš jer ćeš tako osjetiti sreću. Sretan ti 19. rođendan, ljubavi moja’, posvetila je čestitku Iva Tari.

Todorićeva je Taru dobila tijekom braka s poduzetnikom Hrvojem Balentom, a samozatajnu kćerku rijetko viđamo u javnosti. Ipak, oni koji ju upoznaju ne kriju oduševljenje Tarom Balent.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ❤#srculence#bankaljubavi (@srculence___)

 Ova 19-godišnjakinja nekoliko puta se našla u ulozi modela i to u sportskoj kolekciji blogerice Hane Hadžiavdagić. Za maturalnu večer nosila je haljinu dizajnerice Matije Vujice, što je ona oduševljeno podijelila na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ❤#srculence#bankaljubavi (@srculence___)

 Pored Tare, bivši supružnici Todorić-Balent u braku su dobili i kćer Ivana i sina Antu. Par se službeno razveo u svibnu prošle godine, a Iva je još 2018. promijenila prezime u Todorić.  Kćer poduzetnika u posljednje vrijeme na društvenim mrežama pratiteljima daje naslutiti da je zaljubljena, no svog novog dečka i dalje skriva od javnosti.

Iako dijeli zajedničke fotografije, Iva se uvijek potrudi sakriti lice partnera, stoga možemo samo nagađati tko je taj misteriozni muškarac.


Komentari