OVO SU VATRENI IZVAN TERENA: Neće vjerovati što bi bili da ne igraju nogomet!

UEFA

Oni su bogati, slavni i žive svoj san. No, jeste li se zapitali čime bi se bavili da nisu to što jesu?

Iako Hrvatska nogometna reprezentacija nesretnim porazom od Portugala nije izborila ulazak u četvrtinu finala Europskog nogometnog prvenstva, naši su dečki od samog početka bili među favoritima, a mnogi smatraju da su i u dvoboju s Portugalom pokazali veći kvalitetu i bili bolji.

Oni su bogati, slavni i žive svoj san. No, jeste li se zapitali čime bi se bavili da nisu to što jesu? UEFA je zato istražila što bi hrvatski reprezentativci bili da nisu nogometaši.

Luka Modrić, Vedran Ćorluka, Lovre Kalinić i Duje Čop završili su ugostiteljsku školu i, da nisu nogometaši, možda bi im im budućnost bila negdje na dalmatinskoj obali u ulozi konobara.

”Hvala Bogu da sam počeo igrati nogomet”, kazao je Modrić.

Juventusov napadač Mario Mandžukić završio je  školu za keramičara-oblagača koja je bila najbliža njegovom obiteljskom domu.  Da nije nogometna zvijezda, Mandžukić bi se možda  bavio izrađivanjem vrčeva u rodnoj Slavoniji, piše Uefa.

Ivan Rakitić  završio je građevinsku školu, a kapetan Darijo Srna elektrotehničku u Metkoviću. Izbornik Ante Čačić prije svoje trenerske karijere vodio je uspješnu tvrtku za elektroničke popravke TV i radio prijemnika.

>>> ČARLI I RAKETA OBRATILI SE NAVIJAČIMA: ‘Naš san je gotov, oprostite za neuspjehe’

>>> PROCURILI DETALJI IZ SVLAČIONICE: Dečki su plakali sat vremena, a onda je nastupio Modrić…


Komentari