VATRENI SEKSI DVOJAC SRUŠIO INSTAGRAM: Megan Fox i Kourtney Kardashian zajedno u vrućem rublju

Foto: Instagram

Američka glumica, 35- godišnja Megan Fox, te reality zvijeda 42-godišnja, Kourtney Kardashian nakon dodjele MTV nagrada u kojem su skupa zablistale, iznenadile su pratitelje najnovijim editorijalem.

Tako je starleta Kim Kardashian prepoznala ovaj dvojac kao fantastičan pa je angažirala djevojke za snimanje dojnjeg rublja najnovije kolekcije SKims.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Na društvenim mrežama popularnog brenda osvanule su fotografije koje su obožavatelje ostavile bez teksta, a dvojac nikad nije izgledao bolje.

“Kourt, zauvijek nije dovoljno dugo. Dobrodošli na naše snimanje – napisala je Fox ispod jedne objave na Instagramu, dok je ispod druge fotografije napisala da “opis nije potreban”.

Kourtney je također na svom privatnom profilu objavila seriju fotografija, te upitala obožavatelje što im je draže, “jabuka ili višnje”, a reakcije su prštale u komentarima.

“Bombe”, “ispale su mi oči”, “dvije žene-vatre”, “preporodile ste se nakon razvoda”, “ovako žene izgledaju nakon što izađu iz lošeg braka”, “kakav seksipil”, pisali su fanovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Podsjetimo, obje američke zvijezde su prošle kroz razvode od bivših partnera, pa mnogi njihov dobar izgled prepisuju upravo njihovim novim životnim partnerima.

Atraktivna Megan Fox se u svibnju 2020., nakon deset godina braka razvela od holivudske dobrice Briana Austin Green (46) , pa je uskoro službeno potvrdila  vezu s reperom Machine Gun Kellyjem (31).

Kourtney Kardashian se prije pet godina razvela od razuzdanog bogataša Scott Disick-a s kojim je bila čak devet godina u braku, a već je nekoliko mjeseci u vezi s bubnjarom benda Blink-182 Travisom Barkerom (45).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


Komentari