VARŠAVA JE DRŽAVA?! Maja Šuput zgrozila gledatelje, ne zna nabrojati ni tri države na slovo V

Foto: Renato Branđolica/HRT

U zabavnoj HRT-ovoj emisiji “5.com s Danielom” na vrućem stolcu Daniele Trbović našle su se pjevačica Maja Šuput i naša rukometašica Larissa Kalaus. Ipak, 41-godišnja pjevačica pažnju je ukrala zanimljivom kombinacijom, ali i pričama koje su nasmijale, no i šokirale gledatelje.

Maja se kod Daniele pojavila u rozoj kombinaciji s umjetnim perjem, a u emisiji smo saznali koliko je kila pjevačica dobila u trudnoći, da se boji nestanka struje i ptica, a priznala je i kako je poprilično otvorena za estetske korekcije, kojima se i sama podvrgnula. Sve to začinila je neobičnom modnom kombinacijom, koje joj u pravilu priprema Marko Grubnić, poznatiji kao “Modni mačak”.

Inače, u emisiji Daniele Trbović Maja je posebno nasmijala gledatelje kad ju je Daniela zamolila da nabroji tri ptice na slovo K, što Maji nikako nije pošlo za rukom, a kiksala je i na pitanju kad ju je voditeljica tražila da nabroji tri države na slovo V.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

 Maja je tako prilično nesigurno odgovorila: “Washington, Varšava,..”, a kad je shvatila da neće moći nabrojati tri države, odustala je i dodala: “Valpovo”, vjerujemo u šali. Neobično je to bilo čuti od naše pjevačice, koja  zbilja često putuje van granica Lijepe naše.

Inače, Washington je  savezna država na pacifičkoj obali SAD-a, dok je Washington, D.C., glavni grad SAD-a. Varšava je glavni i najveći grad Poljske, a Valpovo grad u našoj Osječko-baranjskoj županiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Dan nakon emisije, Maja se već pohvalila kako se sa svojim suprugom Nenadom uputila na izlet i to na predivna Plitvička jezera koja u zimsko doba izgledaju kao iz bajke!


Komentari