VAPAJ ZAGREBAČKE GLAZBENICE: ‘Netko šalje moje privatne fotografije koje sam slala suprugu nakon operacije grudi’

foto:screenshoot/24sata

Zagrepčanka Bianca Julia Josephine Kolompar, po zanimanju violinistica, a u javnosti poznata kao vlasnica najvećih umjetnih grudi u Hrvata, u središte javnosti dospjela je zbog krađe podataka s društvenih mreža.

Zabrinuta 45-godišnjakinja javno se požalila na Facebooku te dodala da netko s lažnog profila šalje nemoralne ponude njezinim fanovima.

 “Molim sve prijatelje koje imaju Instagram i medije koje me prate da prijave ovaj lažan profil koji je jedna osoba iz Srbije otvorila jer piše nemoralne poruke fanovima i mojim prijateljicama i prijateljima u moje ime s namjerom da mi naruši reputaciju pa Vas lijepo molim da reagirate i ne dopuštate nepravdu. Molim portale neka objave da se to zlo već jednom zaustavi jer sam ja prije svega majka i supruga pa i glazbenica i nikome nisam ništa učinila pa ne zaslužujem takvu blamažu. Prvo, moja imena su Bianca Julia Josephine, a ni ostali podaci nisu točnu. Kradu mi slike i snimke. Unaprijed hvala!”, istaknula je Bianca.

Za  24 sata je izjavila da netko šalje uokolo njene intimne fotografije koje je snimala za svog supruga nakon operacije grudi. Sad se boji da će ih javno objaviti. Cijeli je slučaj navodno prijavila policiji.


Komentari