Vanja Rupena otkriva o sebi: Mentalno sam bliža Talijanima nego Hrvatima

Facebook/Vanja Rupena

Model i bivša misica iz Umaga, Vanja Rupena (40) svoju sreću prije nekoliko godina odlučila je tražiti van granica. Modnu agenciju otvorila je u Italiji, a povremeno dolazi u rodnu Istru. Ovaj put u domovinu se vraća poslovno, a cilj joj je pronaći nova lica za svoju modnu agenciju, a kako bi ih pronašla krajem ljeta najavila je casting ‘Nova lica u Umagu’.

“Mentalno sam sada bliže Talijankama i curama iz Europe nego Hrvaticama, jer Hrvatice znaju da su zgodne. Ali nije sve u ljepoti. Meni manekenka ne treba biti zgodna, mora imati stav, nešto posebno na sebi, ne mora biti najljepša cura na svijetu”, otkrila je u intervjuu za Exkluziv.

Osim poslovne, Vanja niže i privatne uspjehe. Još uvijek cvjetaju ruže u braku s Rafaellom Franciosom (35) s kojim ima sina. Manekenka i talijanski ekonomist, kojeg ‘od milja’ zove Lele, zajedno su 13 godina. Žive u Milanu gdje je Vanja izgradila modnu karijeru i okušala se kao voditeljica na televiziji.

“Baš smo moj muž i ja pričali da bismo u starosti mogli živjeti u Istri iako mi živimo na jugu Italije i imamo dobru kvalitetu života”, rekla bivša misica.


Komentari