UZOR JOJ JE PRINCEZA DIANA: Ova djevojka odlučila je živjeti u 70-im

Foto: Pinterest

Nizozemka plave puti Rose Van Rijn odlučila je u potpunosti promjeniti svoj izgled prije pet godina, a oduvijek je bila inspirirana stilom velške princeze Diane.

Promijenila je frizuru, jednako kao i način oblačenja kako bi što više ličila princezi. Mnogi njeni prijatelji gotovo da ne primjete razliku pa se često šale da izgleda kao da je teleportirana iz 70-ih u 2021. godinu.

Rose je za strane medije više puta izjavila da je najviše od svega plaši prosječnost i da ne želi izgledati kao ostale djevojke. Upravo je zbog toga odlučila biti drugačija od drugih. Osim toga, na Tik Toku ima vojsku pratitelja, a njeni snimci su u kratkom roku postali viralni.

Ne skriva koliko je opčinjena sedamdesetima, pa je tako na svom Youtube kanalu objavila video s uputama kako da postignete frizure inspirirane sedamdesetima, a također  svakodnevno  objavljuje savjete na svom Tik Tok kanalu. Tako da ukoliko želite izgledati kao ona, to nije nemoguće.

U videu koji je već prikupio 10,2 milijuna pregleda, Rose pravi volumen kako bi stvorila Dianin prepoznatljiv izgled.

“Vodič koji ste svi čekali”, napisala je.

Nakon što je oprala kosu, pustila je da se malo osuši na zraku. Zatim je stavila sprej za zaštitu i namotala kosu četkom za sušenje.

@70srose

The tutorial you all have been waiting for💫💗 #70s #80s #1980s #princessdiana #ladydiana #ladydi #vintage #retro #edgeofseventeen

♬ Edge of Seventeen – Stevie Nicks

Pratitelji su komentirali njezinu sličnost s princezom Dianom.

“Smiješno je koliko ličiš na nju, wow”, “Da te Charles ikada vidio, poprilično sam siguran da bi imao uspomene”, samo su neki od komentara ispod objave.

Rose, koja ima više od pola milijuna sljedbenika, kaže kako joj laska što je uspoređuju s princezom.

@70srose

Some dreamy 70s outfits I’ll be wearing this spring/summer🌸🌼 Which one’s your favourite?💗 #70s #1970s #retro #vintage #retrostyle #vintagestyle

♬ Yes Sir, I Can Boogie – Baccara

 

Komentari