UŽIVANCIJA NA MEDENOM MJESECU: Jelena Veljača objavila toples fotografiju, ne skriva sreću: ‘Tuđi čovik nikad neće znati’

Foto: Instagram

Glumica, aktivistica i spisateljica Jelena Veljača, udala se prošloga tjedna za Vitu Tursića, bivšeg savjetnika Kolinde Grabar-Kitarović, a sada već na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s medenog mjeseca u Primoštenu na kojima ne skriva dobro raspoloženje.

Na jednoj fotografiji uživa u zagrljaju svog novopečenog supruga uz opis “tuđi čovik nikad neće znati”, dok se na drugoj sunča bez grudnjaka nakon osvježavajućeg kupanja.

Podsjećamo da je Veljača svoje sudbonosno “da” izgovorila u Botaničkom vrtu nakon godinu dana veze s Tursićem. Osim toga, nosila je i haljinu svjetski poznatog dizajnera Alexandra McQueena u vrijednosti od 11.000 kuna, pa je Veljača uistinu zasjenila brojna poznata lica koja su prisustvovala ceremoniji.

Mladenci su svoj prvi ples otplesali na pjesmu “Moja posljednja i prva ljubav” koju im je otpjevala Tereza Kesovija, a put u Primošten su im darovali bliski prijatelji Petra i Marco Bianco.


Komentari