UŽIVAJU NA PLAŽI! Gospodin Savršeni i Stankica objavili zajedničke fotografije

Toni Šćulac i Stankica Stojanović (Foto: RTL)

‘Gospodin Savršeni’ Toni Šćulac (31) i pobjednica showa Stankica Stojanović (36) ponovno su nerazdvojni. Na svojim Instagram profilima objavili su zajedničke fotografije s plaže i time otkrili kako provode svoje slobodno vrijeme.

Toni je na Instagram Storyju podijelio fotografiju na kojoj sjede jedno pored drugo na splitskoj plaži, a zatim je i Stankica objavila selfie s Tonijem. Na fotografijama se s njima nalazi i pas Kićo, a jednom prilikom Stankica je na Instagramu otkrila kako Kićo više voli Tonija od nje.

Toni Šćulac i Stankica Stojanović (Foto: Instagram Story / Toni Šćulac)
Toni Šćulac i Stankica Stojanović (Foto: Instagram Story / Stankica Stojanović)

Podsjetimo, Stankica i Toni raskinuli su vezu prije nego što je emitirana posljednja epizoda popularnog showa ‘Gospodin Savršeni’. Sedam mjeseci su bili zajedno pa je veza pukla, ali sada su opet zajedno. No, važno je napomenuti da je od snimanja do emitiranja showa prošlo gotovo godinu dana.

Sredinom ovog mjeseca Toni je progovorio o svojoj vezi sa Stankicom i rekao kako su mnogi pogrešno shvatili odnos njega i Stankice pa misle da se skrivaju i ne žele priznati da su opet skupa. “Nas zabavlja kako to ispada da smo tajni, da se krijemo. Mi smo zajedno, nama je lijepo. Nije nam jasno odakle toliko pitanja”, kazao je Toni.


Komentari