UŽIVAJTE UZ NEZABORAVNE HITOVE PRLJAVACA: Omiljeni band svih generacija svirat će i u Zagrebu

PRESS

Nezaboravne večeri uz omiljeni band svih generacija, uživajte u brojnim live izvedbama Prljavog kazališta!

Prljavo kazalište jedan od najdugovječnijih i omiljenih bandova svih generacija nastavlja uveseljavati obožavatelje diljem regije.

Legendarne Prljavce i njihovu publiku veže trideset godina zajedničkog druženja. Svakim novim koncertom, a dečki se i nakon toliko godina na molbe fanova trude biti prisutni u svim djelovima regije, bude se sjećanja, te stvaraju nova.

Nezaboravnim hitovima koji mnogima izmame osmijeh ali i poneku suzu, dečki iz Prljavog kazališta i publika prisjećaju se svih zajedničkih godina. Svaki nastup Mladena Bodaleca, Jasenka Houre i društva,dojmljiva je glazbena priča koju treba doživjeti. Koncerte prati i odlična produkcija, za koju se u suradnji s dečkima iz Prljavog kazalište, brine tim sastavljen od vrhunskih majstora.

Kada uz to, iza sebe imate godine glazbenog rada i brojne megahitove, vrhunski koncert je zagarantiran. Stoga ne propustite uživati u predstojećim nastupima Prljavog Kazališta:

14.07. BiH, Sarajevo, (Sarajevo beer festival)

01.08. Hrvatska, Zagreb (event)

05.08. Hrvatska, Makarska (Trg)

16.08. Hrvatska, Virovitica (Trg)

19.08. Hrvatska, Dubrovnik (Plaža Hotela Dubrovnik Palace)

20.08. Hrvatska, Daruvar (ispred Daruvarske pivovare)

26.08. Hrvatska, Ivanec (Trg)

27.08. Srbija, Novi Bečej (Festival Gospojina 2016.)

Sve novosti vezane uz Prljavo Kazalište, ali i ostale aktivnosti Hit Recordsa, pratite na našem Facebooku i Youtube kanalu.


Komentari