Uživa u Dubaiju! Maja Šuput pozirala u badiću: ‘Ne mogu vas zakinuti za plus size tijelo’

Izvor: Instagram

Pjevačica Maja Šuput odlučila je blagdane provesti u toplijim krajevima, pa je u prosincu zajedno sa svojim mužem Nenadom Tatarinovom otputovala u Dubai. Pratitelje je počastila s tri fotografije, a sudeći po njima pjevačica itekako uživa u visokim temperaturama.

Pozirajući u badiću ponosno je pokazala svoj trudnički trbuh, a iskoristila je priliku i da se malo našali.

“Povratak u naš izolacijski odmor. Prosinac 2020. Početkom prošlog mjeseca, dakle prije Božića i puno prije potresa, otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje. Kako ne mogu zakinuti svoje vjerne Instagram pratitelje za ovaj plus size beach body i zapravo za cijelu trudničku avanturu na pijesku vodim vas na virtualno putovanje. Jutra počinju s plažom, gdje kroz laganih 28 stupnjeva Celzijusa puse blagi povjetarac i tatinim poljupcima u moj tobolac koji priča pišonji kako je brzo s nama“,  napisala je Maja.

“Ako mislite da je tu trbuh velik, trebate me vidjeti sad nakon mjesec dana”, našalila se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Brojni pratitelji zatrpali su je komplimentima, a većina je zamijetila trudnički sjaj zbog kojeg Maja blista kao nikada dosad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ovo nije prvi puta da pjevačica putuje tijekom pandemije. Naime, protekli vikend provela je u Firenci otkrivši da je bila na poslovnom putovanju, te je iskoristila priliku da spoji ugodno s korisnim. Čini se da ova 41-godišnjakinja uistinu živi punim plućima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pjevačica sa svojim fanovima po pitanju trudnoće dijeli apsolutno sve, od trudničkih vježbi do 4D slika djeteta s ultrazvuka, a nedavno je pripremila mali spektakl kada je otvaranjem kutije s balonima otkrila spol djeteta.


Komentari