UZAVRELE STRASTI U BIG BROTHERU: Tamara tražila Ivicu da ju poljubi, a evo kako je on reagirao (VIDEO)

Screenshot

Tamara više nije mogla izdržati pa je pokušala natjerati Truščeka da ju poljubi.

Izgleda kako je povratak Tamare u Big Brother bio pun pogodak jer upravo ona i MMA borac Trušček njeguju najintimniji odnos u kući, što znači da bi se mogla dogoditi i ljubav. Fatalna bodybuilderica ne odvaja se od MMA borca, jedu zajedno, spavaju zajedno, treniraju zajedno, odvajaju se od društva, šapuću i dodiruju se. No, čini se kako je Tamara odlučila sve to preseliti na jednu višu razinu.

Naime, nakon što mu je priznala kako dugo nije imala dečka, Tamara je od Ivice tražila da ju poljubi. Zatvorili su se u sobu i blokirali vrata, a Tamara mu je onda krenula prigovarati kako se ne bi trebao družiti toliko s Kristinom. “Ako netko misli ozbiljno onda ne opsjeda druge cure”, rekla mu je Tamara, a Ivicu je to malo šokiralo, no onda je od njega tražila da ju poljubi. Ivica joj je ipak rekao da to ne može učiniti. No, opstanu li dovoljno dugo u kući, Tamara će imati dosta prilika da ga pritisne i natjera da s njom pokuša nešto.

Cijelu situaciju slušala je i Ines koja je “spavala” na jednom od kreveta, a kasnije je u ispovjedaonici kazala kako ima kemije između bodybuilderica i borca. “Nešto se tu kuha. Bilo je malo neugodnjak jer sam shvatila da se radi o nekoj jedan na jedan temi među njima. Mogu samo pretpostaviti da ima neke kemija među njima ima”, priznala je Ines kasnije u ispovjedaonici.

Video možete pogledati ovdje.


Komentari