UŽARILA DRUŠTVENE MREŽE ATRIBUTIMA! Poznata sportska novinarka javila se s godišnjeg pozirajući kraj bazena

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Poznata sportska novinarka Mirta Šurjak javila se s godišnjeg odmora kojeg provodi u mjestu Dol na otoku Hvaru. Splićanka često ljetuje tamo, a pratiteljima je u oko upala njezina besprijekorna linija.

Pozirajući u ružičastom mini kompletu sjedeći pored bazena, Mirta je istaknula sve atribute. Vrlo brzo prikupila je gotovo 2.800 lajkova, a fanovi su je obasipali komplimentima.

“Lipa moja”, “Prekrasna”, “A je ti lipo. Pravi godišnji, samo guštaj”, “Ljepoto znaš plivati”, samo su neki od oduševljenih komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

Podsjetimo, novinarka krajem prošle godine uopće nije aktivna društvenim mrežama što je zabrinulo njezine pratitelje. Od Božića pa sve do veljače uopće se nije oglašavala, a pričalo se i da se odselila iz Splita. Ipak, Mirta je samo bila na odmoru od lajkova, scrollanja, prepunog Inboxa i ostalih “čari” Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

 U javnosti je ne viđamo često, pa je sve iznenadila kada se prošli mjesec pojavila na eventu povodom rođendana Slobodne Dalmacije. Novinarka vrlo dobro zna spojiti ugodno s korisnim, pa će i ove godine kombinirati odmor i posao. Nakon Hvara, u planu joj je posjetiti okolne otoke, a krajem srpnja odlazi u Kazahstan. Riječ je gostujućem putovanju, a Mirtu ćemo kao i prijašnjih godina gledati na Sinskoj alci, događaju u skolpu kojeg radi emisiju.

Komentari