Uz hrvatsku Playboyevu zečicu i ove su dame pronašle novi način zarade bez golotinje! ‘Što sam viralnija tamo, to više zarađujem’

Foto:Pixabay

Nedavno ste mogli čitati o Eni Friedrich, hrvatskoj Playboyevoj zečici koja je posljednjih mjeseci počela poprilično dobro zarađivati na platformi OnlyFans, koja je doživjela boom nakon početka pandemije koronavirusa.

Enu Friedrich javnost je upoznala kao sudionicu showa Ljepotice i genijalci, a danas je na Instagramu prati više od 130 tisuća ljudi. Na platformi OnlyFans pretplatu na svoj sadržaj naplaćuje 12 dolara mjesečno

TIKTOK je aplikacija koja zvijezdama 18+ platforme OnlyFans pomaže da dodatno zarade, piše Index.hr.

20-godišnja Lee u ožujku je, zbog pandemije, napravila račun na TikToku i počela objavljivati svakodnevne stvari – kako se šminka, pleše, što radi kroz dan, a ubrzo su počela pristizati pitanja ima li računa na OnlyFans.

Danas Lee zarađuje od 110.000 do 200.000 dolara mjesečno. OnlyFansu se pridružila prije pet mjeseci i danas već zarađuje velike cifre.

“Što sam popularnija na TikToku, to više zarađujem na OnlyFansu”, kaže djevojka koja se online prikazuje pod imenom Goth Egg.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Beach trip type beat

Objavu dijeli Lee (@gotheggofficial)

Lee je jedan od mnogih kreatora sadržaja koji su otkrili da je TikTok, sa svojom algoritamski generiranom stranicom For You i sklonošću lansiranja običnih ljudi do slave, ključ za izgradnju velike baze pretplatnika na OnlyFansu. Neki kreatori već otprije imaju OnlyFans i vide TikTok kao marketinšku platformu koja im nudi besplatan doseg do velikog broja ljudi, dok su drugi, poput Lee, na TikToku saznali za OnlyFans i počeli tamo zarađivati na pretplatnicima.

Dvije nepovezane platforme razvile su nešto poput simbiotskog odnosa, piše The Verge.

“Tek sam počela koristiti TikTok i već sam dobila više od 100 novih pretplatnika na OnlyFansu od prvog tjedna korištenja”, kaže Lydia Jasminee koja je imala račun na OnlyFansu prije nego što se pridružila TikToku. “Moram imati TikTok jer je to trenutno najpopularnija platforma za društvene medije. Tu ćete dobiti najviše pretplatnika”, kaže.

Jasminee kaže da ona to radi na način da se uglavnom snima u grudnjaku ili u veoma uskoj odjeći te joj se sadržaj uglavnom svodi na šale i zabavu. “Ako na internetu vidite polugolu ženu, znate da ona vjerojatno ima OnlyFans”, objašnjava i dodaje da ona svoje pratitelje s TikToka onda linkom usmjerava na svoju TikTok biografiju koja povezuje sve njene račune na društvenim mrežama, pa tako i onaj s OnlyFansa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Woof woof ?? ? #pic #woof #puppy #london #algeriangirl #girl #girls #girlpower #girlpuppy

Objavu dijeli Jenna Phillips ? (@jennaphillipsofficial)

“Čak i cure koje nisu htjele imati profil na OnlyFansu ga, nakon brojnih zahtjeva na TikToku, naprave jer shvate da je to odličan način zarade”, kaže Elizabeth Danu, još jedna od kreatorica sadržaja na TikToku koja ipak umjesto OnlyFansa koristi sličnu stranicu, Patreon.

“Kad sam prvi put objavila nešto na TikToku morala sam blokirati komentare s riječju OnlyFans jer su mi zatrpali objavu s molbama da napravim profil na OnlyFansu”, kaže Danu.

Da je TikTok postao važan utjecaj na uspjeh na OnlyFansu potvrđuje i Jenna Phillips. Ona kaže da je njen profil na OnlyFansu počeo rasti tek kad je postala viralna na TikToku. “Baš sam jako zahvalna na TikToku”, priznaje. “Voljela bih samo da ima više ‘roditeljske kontrole’ na TikToku”, priznaje o aplikaciji koja je najpopularnija ipak među djecom i tinejdžerima.

TikTok želi “sigurno i pozitivno online okruženje”

TikTok je kažu “predan promicanju sigurnog i pozitivnog online okruženja” te naglašavaju da će “pomno nadzirati i uklanjati sadržaj koji krši pravila”, pa uključujući i one koji ga koriste kako bi fanove preusmjerili na OnlyFans.

OnlyFans i TikTok sada su neraskidivo povezani, baš kao što se većini kompanija dogodilo s megapopularnim TikTokom. TikTok možda ne želi da seksualni radnici oglašavaju OnlyFans, ali ih nikada neće moći zaustaviti, zaključak je The Vergea.

Platforma je postala snažan alat za marketing, za sve vrste sadržaja. Pa tako i onaj koji navodi ljude na OnlyFans.


Komentari