‘UVIJEK U MENI IZAZOVE EMOCIJE’ Nina Badrić otkrila koja joj je najdraža pjesma s novog albuma

Nina Badrić (Foto: Instagram / Nina Badrić)

Pjevačica Nina Badrić (49) u Zagrebu  je predstavila je svoj novi album Peristil Sentimenti, na kojem je izvela neke od najljepših pjesama sa Splitskog festivala. Nina se na promociji pojavila u kožnoj haljini i blještavim štiklama, a nakon što je fotografiju objavila na Instagramu, uslijedila je lavina komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je za Index otkrila koja joj je najdraža pjesma s albuma.

“Uvijek ima ta jedna pjesma koja je meni kroz godine već najdraža. Davna želja mi je bila otpjevati neke od najljepših pjesama u mom životu, a čudom su sve te pjesme sa Splitskog festivala. Kad me Tomislav Mrduljaš nazvao da odaberem, da napravim nekakav odabir, ja sam ostala iznenađena činjenicom da su sve pjesme s kojima sam ja odrasla zapravo prvi put bile predstavljene tamo. I ‘Bez tebe’, ‘Ništa nova’ i ‘Romanca’, ali meni je osobno ‘Skalinada’… Uvijek u meni izazove neke emocije. Mislim da sam je svega tri puta mogla izvesti na koncertima a da nisam pustila suzu. Nevjerojatno emotivno doživljavam tu pjesmu.”

Na albumu se nalaze i tri dueta – s Albinom Grčić, Lorenom Bućan i Matijom Cvekom, a pjevačica je u razgovoru otkrila da ih je ona sama pozvala. “Matija Cvek, koji je sa mnom otpjevao ‘Neka noćas dođu svi’, bio je sjajan. Albina pjesmu ‘Četiri stađuna’ i Lorena, koja je moja velika simpatija još otkad sam je upoznala u showu Zvjezdice kad je imala 15 ili 16 godina i ona je bila moj osobni favorit na tom natjecanju. Ja sam stalno glasala za nju i gurala je maksimalno i evo sad smo otpjevale skupa ‘Romancu’. Uistinu je talentirana i pred njom je velika budućnost.”

Lorenu su mnogi htjeli vidjeti na pozornici Eurosonga, a Albina i Nina su imale tu priliku. Nina je na to kazala: “Pa taj Eurosong ništa ne znači u karijeri jednog pjevača, bio on mlad ili već iskusan. U karijeri svakog pjevača, odnosno glazbenika, najviše znači pjesma.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

O privatnom životu

Pjevačica će ovog ljeta otići na odmor u svoju vikendicu u Jelsi na Hvaru koju je nedavno preuredila, a kazala je da ju uređenje interijera smiruje i relaksira.

Ljubavni život nije htjela puno komentirati. “Ja mislim da javnost ne interesira moj ljubavni život. Njih interesiraju moje pjesme i koncerti i jesam li ja sretna i jesam li ja dobro i to je to”, kazala je.


Komentari