Uštedite dragocjeno vrijeme sebi i vašem školarcu uz ove pametne aplikacije

foto: wikimedia.commons

Počela je nova školska godina i obveze koje su bile tako “daleko” tokom toplih ljetnih mjeseci ponovno kucaju na vrata. Mi vam donosimo 9 aplikacija s kojima ćete imati više vremena za stvari koje zbilja volite.

Clear

Clear je jednostavna aplikacija za popis stvari koje trebate napraviti. Svi znamo kako život može biti hektičan, tako da ovaj pametni organizator olakšava ono što trebate obaviti.

U samoj aplikaciji možete napraviti liste različith zadataka koje djelite na tematske cjeline.

PHOTO: Shopify

Workflow

S ovom aplikacijom možete napraviti posebne prečace za početni zaslon vašeg pametnog uređaja. Ova aplikacija je intuitivna, tako da brzo i lako obavlja i najkompleksnije zadatke. Workflow je trenutno dostupan samo na iOS uređajima.

PHOTO: Shopify

Clara

Ovo aplikacija osim što je za e-poštu, može organizirati vaše sastanke i događaje. Teško je organizirati sve sastanke u jednome danu, još pogotov kada se to treba uklopiti u tuđi raspored. Velika prednost Clare je u lakšem čitanju mailova i samom jeziku korištenja aplikacije.

PHOTO: Shopify

Wunderlist

Ovo je aplikacija za cijelu obitelj, jer omogućava da na jednoj listi radi više ljudi. U ispunjavanju zadataka više niste sami, jer Wunderlist omogućava da uvijek dodate nove stavke u bilo kojem trenutku.

PHOTO: Shopify

RescueTime

Ova aplikacije prati koliko i gdje provodite najviše vremena na internetu. RescueTime dolazi u spas onima koji  žele živjeti kvalitetnije i za to trebaju svaku minutu svojega dana. Sustav toliko radi za vas i blokira aplikacije koje previše koristite kako bi imali vremena za okolinu oko sebe.

PHOTO: Shopify

Timley

Savršena aplikacija za sve one koji sudjeluju u puno projekata. Timley prati, kako samo ime kaže, koliko pojedini projekt traje i koliko se brzo pojedini zadaci obavljaju. Možete sami namjestiti koliko smatrate da pojedini zadatak oduzima vremena, te na kraju zadatka usporediti koliko ste zbilja na njeg potrošili.
Ova aplikacija je dostupna samo na iOS uređajima i internetskim tražilicama.

Trello

Ovo je fleksibilna aplikacija za upravljanje vašim zadacima koje možet podijeliti s vašim kolegama. Trello vaše zadatke “kvači” na ploču tako da su svima pregledni i dostupni u bilo kojem trenutku. Aplikaciju možete u potpunosti prilagoditi sebi.

PHOTO: Shopify

Google Now

Ovo je snažni asistent koji se aktivira uz pomoć glasa. Složeni algoritmi mogu pratiti komplicrane zapovijedi, tako da sama aplikacija već predviđa kakva vam informacija treba.

PHOTO: Shopify

Pocket

Ovo je aplikacija u koju možete spremiti sve vaše najdraže članke i tekstove s interneta. Dogode se situacije da morate pronaći neku bitnu informaciju, ali nikako se ne možete sjetiti gdje ste ju pročitali, Pocket vam omugćava brzo i lako spremanje kako bi spriječio nespremnost za produktivni dan.

PHOTO: Shopify


Komentari