USPJEŠNI POSLOVNI PARTNERI! Tvrtka Doris i Borisa pobijedila koronu, otkriveno koliko su zaradili

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Osim što vodi emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”, Doris Pinčić nerijetko viđamo i u drugim ulogama pa je tako nedavno vodila i splitski festival, ali i bila glavno lice nekih televizijskih reklama. Trenutno je, osim svega navedenog, i zaštitno lice kampanje Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice “Doživi domaće: Istraži ruralnu Hrvatsku”.

Osim toga, kako javlja Index, Doris je i dalje direktorica tvrtke DPR d.o.o., proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa koju je prije šest godina pokrenula zajedno sa sada bivšim suprugom Borisom Rogoznicom.

Sudeći prema podacima koje donosi Poslovna, tvrtka uspješno posluje i u ovo krizno razdoblje koje je izazvala pandemija. Naime, DPR d.o.o. je u 2020. godini ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 1.196.089.00 kuna. To je pak za nešto manje od 10 tisuća kuna manje od prošlog razdoblja, no ova tvrtka u posljednje dvije godine posluje s dobiti.

O njoj je još i poznato da tijekom prošle godine nije smanjivala ni povećavala broj zaposlenih te da ima dva zaposlenika.


Komentari