Uskoro u britanskom dokumentarcu! Za potrebe priloga, Ciganović je ubrizgao svoje salo u čelo

FOTO: Instagram

Da je Neven Ciganović ljubitelj estetskih zahvata nije nikakva tajna. Upravo se tim povodom ovih dana zaputio u Beograd gdje snima prilog o svom liku i djelu. Ovog 48-godišnjaka gledat ćemo u dokumentarcu o ovisnicima o estetskoj kirurgiji na britanskom Channelu 4. Za potrebe priloga, Ciganović je otišao na novi zahvat, no bez skalpela.

Naime, Cigiju su ubrizgali masno tkivo u čelo. Liječnici su prvo posebnim iglama tkivo izvadi s područja trbuha, a potom u čelu. Ciganović zadovoljstvo zahvatom ne krije, a košta oko 1000 eura.

“Prezadovoljan sam zahvatom. S godinama se gubi volumen čela. Izgledam mlađe”, otkrio je za 24 sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi)

 Ovo nije prvi put da Ciganović gostuje u navedenoj emisiji. Prije tri godine je u dokumentarcu otkrio kako je u mladosti htio smršaviti, zbog čega je dobio poremećaj prehrane izgubivši puno kilograma.

“Želio sam smršavjeti u srednjoj školi te sam uskoro postao anoreksičan i bulimičan. Izgubio sam puno kilograma”, rekao je tad u emisiji.

Inače, ovaj društveni kroničar otvoreno priča o brojim operacijama koje je imao na sebi. Sve je počelo kada je devedesetih stavio silikone u usta, a nakon toga je bio na još desetak estetskih zahvata. Nos je smanjivao čak tri puta. Ciganović je nedavno otkrio je kako ne planira više ništa mijenjati na sebi, čak štoviše, izvadio je silikon iz usana jer nije htio više “pačji izgled”.

“Ostalo je nešto malo silikona u usnama, odnosno kako je tkivo zarastalo, tako su usne ostale popunjene. Ne povećavam ih više ni hijaluronskim filerima, koji su hit kod starleta”, ekskluzivno otkriva Cigi.

“Realan sam, znam svoje mogućnosti. Dosta dobro sam upoznat s estetskom kirurgijom, proučavao sam je godinama. Znam što je moguće, a što nije i kakva su mi očekivanja, nemam nerealna. Jedino mi fali love za neke neinvazivne zahvate“, izjavio je Ciganović prije nekoliko tjedana, a novac je očito uspio nabaviti.


Komentari