USKORO ĆE SVE REĆI! Jelena Rozga otkrila: ‘Puno je ispričanih i neispričanih priča u ovih 25 godina’

Jelena Rozga (Foto: Instagram / Jelena Rozga)

Poznata domaća pjevačica Jelena Rozga (44) putem nove objave na Instagramu otkrila je da će svojoj publici ‘sve reći’ na koncertu u Areni Zagreb kojeg će održati u prosincu ove godine.

Jelena je objavila videozapis s kadrovima iz spotova koji su nastali u njezinoj novijoj karijeri te onih snimljenih za vrijeme pjevanja u grupi Magazin, a video je popratila s pjesmom ‘Moderna žena’.

“1996 – 2022. Puno ispričanih i neispričanih priča u ovih 25 godina. Sve ću vam reći 17.12 u Areni Zagreb”, napisala je Jelena uz video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

‘Poštovana Jelena, Vi ste fenomenalan glas. Glas ovih prostora. Hvala Vam za sve ove emocije i duboki naklon’, ‘Jedva čekanje. Slušam Jelenu od svoje 8. godine, a sada mi je 33. Sve je rečeno’, ‘Vidimo se… Sve je spremno. Ekipa iz Splita dolazi’, pisali su oduševljeni Jelenini pratitelji.

Podsjetimo, Jelenu u zadnje vrijeme, sve češće viđamo s chefom Ivanom Pažaninom. Naime, Jelena i Ivan nedavno su viđeni na zajedničkom piću u jednom zagrebačkom kafiću, a Rozga je, nedugo nakon njihovog druženja, objavila fotografiju s opisom: ‘Malo mi za sriću triba’. Potom je i Pažanin u svojoj objavi, nekoliko dana nakon njezine objave citirao iste te stihove pjesme Doris Dragović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Komentari