Urnebesni status hrvatskog komičara o prizorima iz zagrebačkih noćnih buseva vikendom

FOTO: Facebook / Tin Seldar

Dinamika, adrenalin i nova poznanstva? Riječ je o noćnim busevima u Zagrebu.

Pijane i polupijane noći, bilo da trebate paziti na nekoga ili ste vi ta osoba na koju se pazi, pune su doživljaja, od onih kojima se smijete i do onih koje biste rado zauvijek zaboravili. Međutim, kako kaže i sam komičar Tin Seldar, koji je posvetio status noćnom busu vikendom, nema jačeg iskustva od noćnog prijevoza i raznih scena i ljudi, ali i divne arome koja prevladava u busevima.

Zbilja jedno vrijedno iskustvo koje našem životu donosi smijeh, zgražanje, ponegdje i traumu, no svakako je dinamično i pustolovno. Uz sve to možete upoznati i nove ljude kojih se nećete sjećati!

Vjerujemo da će se mnogi od vas pronaći u ovom statusu koji je hrvatski komičar odlično sročio i dobro nas nasmijao svojim dogodovštinama, a sigurno ste i vi sami imali zanimljive doživljaje.

Noćni bus. Nema jačeg iskustva. Tam vidiš sve! Ak ikad pomisliš da ti je dosadno u životu i da ti fali dinamike, adrenalina i novih poznanstava – noćni bus vikendom! Nema čega nema. Unutra pijana ekipa koja pjeva “Polomiću čaše od kristala”, a zvuče ko zbor mačaka, pored mene mortus lik koji vježba jogu i “upisuje” već treći krug vožnje po Zagrebu, ona baka s ružama još pokušava uvaljat one ružice za 5 kuna…nudi ih meni, mislim si kom da kupim? Joga masteru?

Vozač divlja u zavojima i samo čekaš da ti neko ukliže u zavoju, u zraku se miješaju miomirisi pelina, ribara, žuje i srama nekih cura koje su rekle da inače nisu takve, jedan lik iza mene podriguje i govori kako ne može jače jer nije u formi, konačno izlazim na svojoj stanici, baka s ružama još jednom pokušava prodat ruže koje su uvenule od alkoholnih para noćnog busa pa mi spušta cijenu na 3 kune. Dolazim doma, zahvaljujem Bogu na još jednom novom iskustvu“, kazao je komičar Tin Sedlar u statusu na svojoj službenoj Facebook stranici.


Komentari