UPS, OTKRILA PREVIŠE?! Marijana Batinić na Instagram storyjima pokazala zašto je nema u ‘Ljubavi na selu’?

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Mnogima omiljena voditeljica Marijana Batinić iznenadila je pratitelje na Instagramu fotografijama i snimkama s HRT-a koje je objavila na Storyjima.

“Što Marko Tolja i ja radimo na HTV-u? Saznat ćete uskoro”, napisala je uz fotku gdje pozira sa savnim prijateljem i objavila još neke snimke s mladom pjevačicom Mijom Dimšić.

Ipak, fotografija koju je Marijana objavila na svom feedu otkrila je da je RTL-ova voditeljica gostovala u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma’. Mnogima je bacila bubu u uho i odmah su počeli ove objave povezivati s tim što više ne vodi popularni RTL-ov reality show ‘Ljubav na selu’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Inače, kako je ranije rečeno, Marijana Batinić ove godine ne vodi emisiju Ljubav je na selu jer je na porodiljnom, a zamijenila ju je Anita Martinović, mnogima poznata po sudjelovanju u ‘Gospodinu savršenom’.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Marijanu na Instagramu prati veliki broj obožavatelja, a krajem prošle godine je pozirala s bratom, i za fotografiju koju je objavila na dobila brojne lajkove i komplimente.

“Nemam ja tri brata, nego jednog”, napisala je voditeljica ispod svoje objave posvećene bratu Darku te dodala kako kao mali nisu mogli naći zajednički jezik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

“Kako ste se vi ponašali prema mlađoj braći i sestrama? Mojima baš i nije bilo med i mlijeko sa mnom. Više su se bojali starije sestre nego matere i oca”, dodala je, a mnogim njezinim pratiteljicama zgodni Darko je odmah zapeo za oko.

I na Božić se voditeljica oglasila na svom Instagramu, kada je objavila fotku ruku svog supruga i djece te otkrila da se u ovoj “nenormalnoj godini” ostvarila njezina najveća želja iz prošle.

“Prošlog Božića imali smo samo jednu želju koja nam se u ovoj nenormalnoj godini i ostvarila. Isto želim i vama… Da vam se do idućih blagdana želje ispune, snovi ostvare, zdravlje posluži i da uživate u toplini svog doma. Susreti i zagrljaji ovih su blagdana možda otpali, ali mostovi koje smo izgradili i ljubav koju odašiljemo nitko nam ne može uzeti. Imajmo to na umu uvijek i zauvijek, a posebno danas. Sretan vam Božić”, napisala je Marijana tada na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Komentari