UPOZNAJTE NOVO LICE MALIH EKRANA! Atraktivna Ivana priznaje: ‘Snašla sam se kao riba u moru’

Foto: Instagram

Ivana Gudelj novo je televizijsko lice – koje svakako privlači pažnju. Nema dečka, radi dva posla, ima 21 godinu, a na Instagramu je prati vipše od 40.000 ljudi. Ova mlada Splićanka ima sve odlike voditeljske zvijezde, što su shvatili i na Sportskoj televiziji gdje su ju angažirali u emisiji “Sport nedjeljom”.

“Snašla sam se kao riba u moru, malo na početku prestrašena od svih silnih velikih riba jer sport ipak slovi kao muški svijet, ali brzo sam naučila plivati i, kako mi se čini, zasad plivam dobro”, ispričala je Ivana u intervjuu za Ekran Večernjeg lista. U sportu je, kaže, od malih nogu.

“Nekako mi se čini da sam trebala biti sin, a ne kći. Oduvijek volim sport i sve uz njega no, iskreno, nikada nisam razmišljala da ću otići na tu sportsku stranu i zaljubiti se u ovaj posao”, priznala je mlada voditeljica kojoj novi TV angažman nije jedini posao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ?????? ? (@ivy__31)

“Radim i u agenciji za nekretnine puno radno vrijeme, tako da sam često u stisci s vremenom. Pojedine dane mi fali par sati u 24 sata koliko dan traje. Trenutačno mi to donosi ozbiljnost i sigurnost, a voditeljski posao zabavu i neopisivu sreću”, priča Ivana kojoj, kaže, popularnost na društvenim mrežama nije centar svijeta. Ipak, priznaje, voli se dotjerati i to pokazati svijetu.

“Iskreno, nisam o tome razmišljala, to mi je usputno, čime se tu i tamo malo zabavljam. Moji su ciljevi ipak malo veći”, kaže o “influencanju” na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ?????? ? (@ivy__31)

Za kraj, Ekranu je otkrila i tajnu svoje vitke linije. “Pazim što jedem, no dogodi se i da pojedem nešto što nije dobro. Jedem dosta, no raspodijelim to u nekoliko malih raznolikih obroka pa se kilogrami na mene ne love. Puno šetam i rolam se, a donedavno sam išla i na trening u teretanu”, zaključuje Ivana.


Komentari